in

AdorAdor

AOUR deschide soundtrack-ul Buzz House The Movie cu ,,BAILAO”

AOUR are plăcerea de a deschide oficial soundtrack-ul Buzz House The Movie, film ce va fi disponibil în toate cinematografele din țară începând cu luna aprilie. Vibrantă, genul de piesă care te face să dai din cap, ,,BAILAO” îți va deschide apetitul pentru distracție datorită beat-ului energic și flow-ului lui AOUR.

Versurile piesei au fost scrise de AOUR, muzica de AOUR și ZIOAN și producția de ZIOAN.

Buzz House este un adevărat fenomen al YouTube-ului românesc, adunând zeci de milioane de vizualizări pe platformă. În sezonul patru al acestei competiții palpitante, privitorii i-au putut urmări pe Costi Max, Bogdan Drăcea, Iorga, Adrian Dumitru (cunoscut și sub numele de Adrian Elicopter de Luptă), David Ioan, Cezara Cristescu, Maya, Scarlet Andreea, Erika Isac și Vlad Neamțu, care au fost supuși la diverse provocări ce au stârnit reacții diverse, conflicte și momente ce au devenit memorabile.

Buzz House The Movie va fi primul film de comedie horror din România, protagoniști fiind toți participanții sezonului 4, inclusiv câștigătorul Costi Max. Disponibil din aprilie în toate cinematografele din țară, filmul a creat deja foarte multe așteptări.

AOUR este un artist hip-hop/trap la început de drum, care s-a făcut remarcat cu piesa ,,Care pe care”, piesă ce a devenit virală pe TikTok și astfel a ajuns pe soundtrack-ul filmului de succes Miami Bici 2. Cu o voce unică și un flow inconfundabil, artistul promite să facă senzație în scena muzicii urbane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lana del Rey este Cupidonul SKIMS în cea mai nouă campanie a brandului celebrei Kim Kardashian

Theo Rose ne surprinde și în 2024: Ce stil de muzică a mai abordat artista