in ,

AdorAdor OMGOMG CiudatCiudat PlângePlânge AmuzantAmuzant SupăratSupărat

Totul despre Antonio Pican: Cine este, Carieră, Iubită, Vârstă

totul despre antonio pican cine este cariera iubita varsta cover

Antonia Pican este un tânăr care s-a remarcat prin recentele lui melodii, dar și prin clipurile distractive pe care le realizează pe rețelele sociale.

În acest articol vom afla totul despre Antonio Pican, de la cine este până la carieră. De asemenea, vom descoperi cine este iubita lui și vârsta pe care o are tânărul.

Hai să descoperim împreună totul despre Antonio Pican.

Cine este Antonio Pican?

Antonio Pican este puștiul care a făcut senzație pe net cu piesele sale. El este unul din cei mai fresh și cunoscuți soliști ai momentului. Mai mult, Antonio este atât vlogger, cât și compozitor.

Acesta cântă de la vârsta de 7 ani. La 12 ani, Antonio Pican a urcat pentru prima dată pe o scenă mai mare, pe cea a concursului Next Star, unde a cucerit atât publicul, cât și juriul ajungând până în finală.

Încrezător în propriul talent, trei ani mai târziu, adică la 15 ani, Antonio a urcat și pe scena X-Factor, locul în care a și început, oficial, cariera lui muzicală. Fiindcă după emisiune, puștiul a scos diverse piese în colaborare cu mai mulți artiști români.

Cum arată Cariera lui Antonio Pican

Piesa de debut a lui Antonio a depășit cu mult 7 milioane de vizualizări. De asemenea, el a lucrat cu artiști precum Anda Adam, Bibi, care i-a devenit ulterior iubită, Liviu Teodorescu și Edward Sanda.

Antonio Pican a cucerit publicul românesc, în special generația tânără, cu melodii ca „Macarena”, al cărei videoclip l-a filmat în Dubai, cu ajutorul lui Bibi, fosta lui iubita.

@antoniopican

👀💬

♬ Vibez – Niqo Nuevo

Mai mult, el s-a mai remarcat cu melodii ca „Doar a mea” și „Toate fostele”. Publicul, în special generația tânără, a fost cucerită de piesele lui Antonio Pican. Astfel, artistul a ajuns la 1,3 milioane de urmăritori pe YouTube, 1,4 milioane de urmăritori pe TikTok și peste 650 de mii de urmăritori pe Instagram, unde nu postează nicidecum atât de des.

„În acest moment, persoană care mă ajută din tot sufletul ei la creare oricărui proiect, este iubita mea! În ultima mea piesă, „Macarena”, ea a fost factorul cheie, iar fără ea nu se putea realiza acest proiect. Pe partea de producție lucrez cu mai mulți producători muzicali, dar oamenii mei de baza sunt băieții de la Pink Elephant, Karo și Radu! Sunt niște oameni extrem de talentați cu care vor urmă multe proiecte, a declarat, acum câțiva ani, Antonia Pican pentru Welovemusic.ro

Cine este iubita lui Antonio Pican

Antonio Pican a fost împreună acum ceva timp cu Bibi sau Bianca Lixandru, o altă cântăreață fresh, cu care, după cum ați citit și mai sus, a colaborat.

Cei doi au format un cuplu tare îndrăgit de public, dar s-au despărțit acum mai bine de un an. În vara lui 2023, Antonio a fost invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu și Octav.

În cadrul emisiunii, Antonio Pican a mărturisit că relația cu Bibi a fost o lecție și că nu există un singur motiv puternic și clar care a dus la despărțire, ci că au fost mai multe detalii mărunte care au contribuit la separarea celor doi.

Totuși, la scurt timp după ce Antonio și Bibi au declarat public că s-au despărțit, artista a fost cerută în căsătorie de altcineva.

„Am învățat foarte multe lucruri frumoase. Am învățat cum să iubesc, cum să mă comport cu o femeie”, a povestit Antonio în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

 Ce vârstă are Antonio Pican

Astăzi, Antonia Pican are frumoasa vârstă de 21 de ani și o carieră minunată în față. Suntem tare curioși să vedem cu ce melodii ne va mai surprinde artistul.

Tu îl asculți pe Antonio? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne care este piesa ta favorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Landiana Cerciu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Landiana Cerciu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Andrew Dum, Alina Eremia și Cafe Del Mundo te vor duce în „Paradise” (original mix)

Andrew Dum, Alina Eremia și Cafe Del Mundo te vor duce în „Paradise” (original mix)