in ,

AdorAdor

Antonia este la fel de îndrăgostită de Alex Velea și după 11 ani de relație 😍

Hai să vezi ce declarație i-a făcut artista pe Instagram lui Velea!

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Cu ocazia sărbătorilor, știi rețeta – trebuie să le acorzi mai mult timp celor dragi și să le arăți cât de mult îi apreciezi (recomandabil tot anul, dar nu strică mai multă afecțiune în această perioadă).😘

Scrollând în marea de postări de pe Instagram, m-am oprit la cea pe care a distribuit-o recent Antonia cu privire la partenerul ei de viață, Alex Velea. Rândurile pe care i le-a dedicat frumoasa cântăreață au fost extrem de emoționante, mai ales în contextul în care relația lor a fost arhi-comentată și judecată pe parcursul timpului.

Te ador!!!!!!!!! Sunt binecuvantata ca te am!
Multumesc pentru tot, omul meu bun! No matter ce a avut oricine de spus , noi tot aici suntem in universul nostru, in our own bubble, stronger than ever! M-ai cucerit definitiv dupa ce te-am vazut in ipostaza de tata, de fapt de atunci am inceput sa te iubesc din ce in ce mai mult!
#11anisilamaimulti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

Uite că, după 11 ani și în ciuda prejudecăților care i-au înconjurat, aceștia au rămas împreună, se iubesc mai mult ca niciodată și formează o familie frumoasă, alături de cei doi copii ai lor.

Cum spunea Antonia în piesa „Vorbește lumea, „Vorbește lumea / Mă judecă des”. Da, au judecat-o des de-a lungul anilor, dar chimia dintre ea și Velea a rămas. Și uite că Velea nu este defectul Antoniei, ca în piesa „Defectul tău sunt eu”, ci calitatea care îi dă putere.

Nu uita să-ți arăți și tu aprecierea față de cei dragi, la fel ca Antonia față de Alex Velea, nu doar online, ci și fizic. See you next time și merry christmas!!💋💋🎄

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Bălan și Victor Cornea, cel mai trendy cuplu

Cine are ziua de naștere pe 25 decembrie?