in

AdorAdor

ANTONIA marchează debutul muzical al anului 2024 cu piesa „Hasta Luego”

2024 doar ce a început, iar ANTONIA aduce atmosfera și buna dispoziție cu cel mai nou hit al ei, „Hasta Luego”.

Piesa a fost scrisă de Luisa Ionela Luca (Minelli), Sophie Simmons, Petre Octavian Ioachim (Achi) și produsă de Petre Octavian Ioachim (Achi).

ANTONIA a lansat astăzi videoclipul oficial al piesei. Materialul a fost filmat la Teatrul Metropolis. Magicianul Verdini a participat la acest videoclip în calitate de personaj. Videoclipul a fost produs de Loops Production, regizat de Ioana Stan și filmat de David Mogan.

,,Așa cum am promis, anul acesta voi lansa foarte multă muzică, așa că iată că începem: <> s-a lansat! Enjoy!”, a declarat ANTONIA.

După succesul single-ului”Ping Pong”, care a luat cu asalt topurile radio din România, ANTONIA a lansat piesa în colaborare cu Rafa Pabön, un artist urban din Puerto Rico.

„Ping Pong” a fost compusă de Jihad Rahmouni, Haris Alagic, Cristian Tarcea și Gamuel Sori și produsă de Cristian Tarcea, Loredan Aniculaesei.

În 2023, Antonia a lansat single-urile „Moonlight” cu KiDi, „Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și „Dududum” cu Florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și „Late Night Feelings”. În 2023, Antonia a lansat single-ul „Moonlight” cu KiDi, „Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și „Dududum” cu florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și „Late Night Feelings” În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului „Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus „Iubirea mea e cu tupeu”, o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ioana Grama, cunoscută pentru vibe-ul său relaxat și stilul de viață echilibrat, ne ademenește cu un nou Instagram reel.

Ioana Grama ne inspiră să avem healthy habits! Check this out

EMAA dă tonul la dans cu ,,Roșu stins”