in ,

Totul despre Andrey Zeus: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

totul despre andrey zeus cine este varsta nume real cariera cover

Andrey Zeus face parte din cel mai recent val de influenceri. El face parte din generația Z și a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul platformei TikTok.

Cine este Andrey Zeus?

Influencerul este îndrăgit de mulți utilizatori de TikTok, Instagram și YouTube, cu toate că platforma pe care activează tânărul este TikTok.

Acum doi ani a început să posteze videoclipuri haioase. Asta i-a atras o bază destul de mare de urmăritori, ajungând în prezent la un număr de 279,3 mii de fani pe TikTok, 91,2 mii pe YouTube și 36,6 de mii de urmăritori pe Instagram, cont pe care l-a deschis de puțin peste 60 de săptămâni.

Care este numele real al lui Andrey Zeus?

Trăim într-o eră în care pseudonimele și nickname-urile de pe rețelele de socializare sunt o obișnuință. Și Andrey Zeus este un astfel de caz.

Fiindcă și-a dorit ca publicul lui să-l identifice după un brand, cu după un nume comun, el a ales să-și zică Andrey Zeus, așa iese din obișnuit.

Nu cunoaștem exact care este numele său de familie, dar garantăm că prenumele este Andrei.

Ce vârstă are Andrey Zeus?

La fel ca în cazul vârstei, Andrey Zeus nu și-a afișat data nașterii ori vârsta nicăieri în online. Totuși, noi credem că face parte din generația Z, deci nu este cu mult trecut de douăzeci de ani.

Când a intrat în universul TikTok, Andrey avea destul de multe videoclipuri în care vorbea despre traiul cu părinții. Din asta deducem că încă era la liceu și depindea, cumva, de ei.

@andreyzeus

Deschiderea celui mai tare magazin cu articole sportive BITOLIA SPORT. Sambata 9 martie, ora 12:00 see u there! #romania

♬ original sound – ⚡️ Andrey ZEUS ⚡️

Cum arată cariera lui Andrey Zeus

În iunie 2022, Andrey Zeus a urcat primul video pe TikTok. Era cu un scuter pe apă. Bineînțeles, nu acela a fost videoclipul care l-a propulsat. Din acel moment a urmat o perioadă lună, mai exact doi ani, de creat conținut.

El s-a remarcat prin clipurile distractive și prin serii ca „America VS România”, „Gânduri târzii în noapte” și „Ești din România dacă”.

@andreyzeus

Noi suntem altfel #romania #usa #viral #fyp

♬ Right Round – Flo Rida

Umorul lui a convins mai multă lume să-l urmărească, ajungând, într-un timp destul de scurt, la aproape 300 de mii de urmăritori pe TikTok.

Tu îl urmărești pe Andrey Zeus? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

trivia quizz gilmore girls

Ești fan Gilmore Girls? Rezolvă testul și află!

Totul despre Ceanu Zheng: Cine este, Vârstă, Nume real, Carieră

Totul despre Ceanu Zheng: Cine este, Vârstă, Nume real, Carieră