in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Andrei Mocanu: Vârstă, Carieră și Proiecte

Nu rata cele mai importante detalii despre viața stilistului român, Andrei Mocanu!

Indiferent de domeniul în care activezi, un lucru este sigur, modul în care alegi să te prezinți în fața oamenilor, din punct de vedere vestimentar, influențează semnificativ prima impresie pe care cei din jurul nostru și-o fac despre tine.

Ei bine, cu asta se ocupă Andrei Mocanu, se asigură ca stylingul tău vestimentar să scoată la lumină cea mai bună versiune a personalității tale, prin realizarea unor outfit-uri de invidiat și consultanță de imagine.

Cine este Andrei Mocanu?

Andrei Mocanu este un stilist vestimentar român, care pe lângă pasiunea pentru styling și consultanță de imagine, jonglează și cu alte ramuri corelate acestor domenii, activând și ca model manager și events manager.

La cei doar 26 de ani ai lui, își pune amprenta asupra unora dintre cele mai remarcante ținute vestimentare din industria artistică din România, colaborând cu nume mari, precum: Mira, Connect-R, Smiley, Vama Veche, Alexia Eram și, mulți alții.

Prin intermediul emisiunii live transmise pe Facebook, Generația lui John, Mocanu a împărtășit cu urmăritorii emisiunii faptul că s-a născut în Prahova, urmând abia după vârsta de 18 ani să migreze înspre București, tocmai pentru a da o șansă visului său – de a lucra în modă.

Tot în cadrul acestei emisiuni, a dezvăluit faptul că una dintre marile lui pasiuni din copilărie, a fost sportul, practicând timp de 13 ani karate de performanță, primind chiar centura neagră. Însă, în urma unui accident sportiv, acesta a fost nevoit să renunțe la latura sportivă și, să se orienteze către alt domeniu de activitate.

Sursă imagini Instagram: @iamocanu

Cum a început cariera lui Andrei Mocanu?

Unul dintre planurile pentru viitor, fiind influențat în mare măsură de către părinți, a fost o eventuală carieră în zona militară, însă toate semnele arătau că drumul lui ar trebui să fie unul cu totul altul. Astfel, Andrei a putut să se întoarcă la marea lui pasiune, pe care o avea încă din copilărie, și anume, pasiunea pentru haine.

Totuși, cariera în styling de care se bucură astăzi, nu s-a realizat de pe o zi pe alta. În cadrul aceleiași emisiuni, Generația lui John, tânărul stilist povestește pe scurt despre cum, s-a înscris la o agenție de casting și film, intenția principală a acestuia fiind să se expună și să își creeze cât mai multe contacte în lumea showbizului.

După o perioadă, acesta a realizat că nu mai voia să fie omul din fața camerelor, ci omul din spatele camerelor care îi face pe ceilalți să arate bine pe sticlă. Așadar, a început să facă pași în această direcție, începând cu cursurile de design vestimentar și styling, cursuri pe care le-a urmat timp de un an de zile, reușind apoi să colaboreze cu o agenție de casting, care aparținea unei actrițe cunoscute.

Acesta a fost debutul lui în lumea showbizului și a artei vestimentare, următoarele proiecte și conexiuni organice, devenind din ce în ce mai vizibil.

Dacă dorești să vezi întrea sa transmisie live a emisiunii Generația lui John la care a participat, nu ezita să dai un click aici!👈

Cum arată carieta lui Andrei Mocanu în prezent?

Cu siguranță cariera lui Andrei Mocanu se află pe o pantă ascendentă, în special prin intermediul intervențiilor lui pe platformele online, Instagram și TikTok.

Cu comunitatea formată din aproximativ 35k de urmăritori pe TikTok, acesta împărtășește tainele modei pe care le-a descoperi de-a lungul experienței sale în domniu, realizând totodată conținuturi video, unde apelează adeseori la caterinca și pamflet.

Câteva dintre subiectele abordate pe pagina de TikTok sunt: „5 items care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat”, „haine interzise în 2024”, „prețuri Dubai vs România”, „ce purtăm în 2024?”, etc.

Pe lângă aceste subiecte, acesta împărtășește cu urmăritorii lui și tips and tricks pentru diverse zone ale stylingului, smash or pass cu ținutele persoanelor publice și, face chiar și recomandări de mâncăruri și restaurante de prin locurile prin care călătorește el.

Proiecte importante din cariera stilistului

Pe lângă colaborările relevante cu persoanele publice ale momentului din România, stilistul se bucură și de apariții ale outfiturilor realizate chiar de el în reviste naționale, precum: Avantaje, FPM, Ok și Cosmopolitan. Câteva dintre realizările lui apar chiar și în reviste internaționale, ca: Vogue, Selin, Photohouse, Gmaro și Malvie.

„Să investiți cât de mult în piese atemporale, adică piese vestimentare de calitate, pe care le puteți păstra și utiliza de câte ori vreți și, să renunțați la ideea de a fi întotdeauna la modă, pentru că moda este trecătoare și, s-ar putea să nu reușim să ținem pasul cu ea”, a sfătuit Andrei urmăritorii emisiunii, Generația lui John

Dacă ai și alte informații sau recomandări, nu ezita să-mi dai un mesaj chiar aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Eea Ikeda: Cine este, Vârstă, Relație

Totul despre Iulian Lemnaru!

Totul despre Lemnaru Iulian: Cine este, Vârstă, Relație