in ,

OMGOMG

Totul despre Andrei (Iubitul lui Emily Burghelea): Cine este, Vârstă, Carieră

Citind acest articol, vei afla câteva detalii despre iubitul creatoarei de conținut Emily Burghelea, Andrei!

Totul despre Andrei (Iubitul lui Emily)

Misterul și discreția, sunt două caracteristici tot mai prezente în lumea mondenă. Unul dintre cei care au ales să își ghizede aparițiile în lumea persoanelor publice, în funcție de aceste două caracteristici, este Andrei (Iubitul lui Emily Burghelea).

Prin aparițiile lui inedite și misterioase, tânărul a reușit să capteze interesul și curiozitatea întregului internet, și nu numai, ascunzându-se în spatele unei perechi de ochelari de soare și a unei măști, în fiecare dintre aparițiile lui publice.

Dar, cine este Andrei (Iubitul lui Emily Burghelea)? Și ce vârstă are?

Andrei (Iubitul lui Emily Burghelea) este un tânăr în vârstă de 30 de ani, care a ajuns în lumina reflectoarelor, în special datorită relației de iubire pe care o are cu fosta concurentă de la Bravo ai Stil.

Acesta s-a născut la data de 5 mai, iar de aici putem deduce faptul că este zodia taur. Deci este o persoană hotărâtă, cu picioarele pe pământ și care știe clar ce vrea de la viață, lucru pe care îl transmite cu succes comunității lui de pe social media.

Sursă Imagini Instagram: @iubitul_lui_emily

Motivul pentru care el preferă să se ascundă în spatele unei măști și o pereche de ochelari de soare, este acela că este un adept al discreției, alegând ca atenția să nu fie focusată asupra lui. Odată ce alegi să ieși în evidență în mediul public, este greu să mai dai înapoi.

„Acum ceva timp am ales să fiu prezent în social media, singura condiție fiind să nu mi se vadă chipul, în rest v-am arătat TOT.”

În timp, imaginea acestuia a devenit o adevărată identitate, oamenii recunoscându-l pe Andrei ca fiind iubitul lui Emily, care poartă mască și ochelari de soare.

În cee ace privește social media, Andrei nu a fost din totdeauna un fan al expunerii în mediul online, motiv pentru care nici nu a avut vreodată conturi de social media, până a întâlnit-o pe Emiliana. Aceasta i-a creat pe ascuns o pagină de Instagram (@iubitul_lui_emily).

Nici după nu a devenit un fan mai mare al social media, până când a observant cât repede creștea numărul urmăritorilor, și implicit, numărul persoanelor interesate și entuziasmate de conținutul pe care îl publica acolo.

Acum, pagina lui de Instagram are un număr de aproximativ 152K de urmăritori. Iar tot aici, este locul în care Andrei surprinde și împărtășește ipostaze inedite cu cei doi copii ai săi, dar și cu soția.

În tot acest timp, relația dintre el și comunitatea de pe Instagram a devenit din ce în ce mai vie, adoptând o atitudine interactivă, pe care o abordează prin intermediul insta story-urilor.

Și-a creat chiar și o identitate vizuală specifică, utilizând un emoji care poartă o pălărie neagră, ochelari de soare și mască.

Totul despre Andrei (Iubitul lui Emily)

Sursă Imagine Instagram: @iubitul_lui_emily

 

Tot pe Instagram, nu ezită să împărtășească cu comunitatea cât de înnebunit este după relația cu Emily și familie, cât de mult îi iubește și cât de mult contează pentru el relația apropiată pe care o are cu ei.

Probabil datorită apropierii pe care o resimte față de comunitatea lui, acesta a promis faptul că în timp, își va dezvălui întreaga personalitate, chiar și aspectul fizic, doar că o va face treptat, începând cu o poză din copilărie, pe care tânărul a și postat-o pe pagina de Instagram.

Totul despre Andrei (Iubitul lui Emily)

Sursă Imagine Instagram: @iubitul_lui_emily

Carieră Andrei (Iubitul lui Emily Burghelea)

În viața de zi cu zi, Andrei jonglează cu generarea de site-uri, chiar și crearea de aplicații, el fiind la bază specialit în programare și IT. De asemenea, activează și de partea de IT din sfera politică. Deci, putem spune că nu este străin față de ceea ce înseamnă viața politică din România.

De asemenea, de când a devenit atât de vizibil în mediul online, acesta are și diverse colaborări cu branduri mari, precum Orange România și altele.

Relație Andrei (Iubitul lui Emily Burghelea)

În luna Octombrie a anului 2020, fanii influenceriței Emiliana Burghelea, au fost luați prin surprindere, odată cu ea, când Andrei a cerut-o în căsătorie, live, la Teo Show, emisiunea televitază de pe Kanal D.

Poți urmări chiar și tu momentul, aici 👇

Fiind invitată în emisiune pentru a fi supusă unui joc cu întrebări, influencerița nici nu se aștepta la ceea ce urma să se întâmple.

Emily are vârsta de 24 de ani și este cunoscută pentru participarea ei la competiția Bravo ai Stil, dar și pentru explozivele ei apariții televizate de pe Antena 1 și ProTv.

Cei doi se bucură în prezent de cei doi copii ai lor, Amedea și Damian, și pare că se descurcă excelent când vine vorba de a-și împărți responsabilitățile, astfel încât copiilor să nu le lipsească nimic.

Sursă Imagini Instagram: @iubitul_lui_emily

Dacă ai și alte ponturi, nu ezita să le lași aici! 😚

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Chef Richard Abou Zaki: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Chef Richard Abou Zaki: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Pescobar: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră