in ,

AdorAdor ExcitedExcited

Totul despre Andrei Deiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Citind acest articol vei descoperi câteva detalii interesante despre cel mai influent culturist din România, Andrei Deiu!

Totul despre Andrei Deiu

Cunoscut drept românul cu cei mai mulți urmăritori de pe Instagram, Andrei Deiu este un exemplu când vine vorba de un stil de viață activ și echilibrat din punct de vedere nutritiv. Prin multă muncă și expunere, acesta a reușit performanța de a motiva și mobiliza un număr corvârștor de oameni, să-și reorganizeze modul în care ei aleg trăiască.

Cine este Andrei Deiu?

Andrei Deiu are vârsta de 28 de ani, și s-a născut pe data de 8 mai, în Râmnicu Vâlcea.

El este un culturist român cunoscut la nivel national, dar în special, la nivel international, pentru antrenamentele sale intense, dar și pentru fizicul său de invidiat.

Pe lângă pasiunea pentru fitness și culturism, acestuia îi face o deosebită plăcere să călătorească și să descopere unele dintre cele mai impresionante și exotice locuri ale globului, precum: Egipt, Tulum, Maldive, Ibiza, și multe altele.

După cum am menționat și în introducere, el este cunoscut și pentru numărul mare de urmăritori pe care îi are pe platforma Instagram, unde are 6 milioane de followeri, motiv pentru care a fost denumit drept cel mai urmărit și influent român de pe Instagram.

Sursă Imagini Instagram: @andreideiu_

Cariera lui Andrei Deiu

La vârsta de doar 15 ani, acesta s-a mutat din Râmnicu Vâlcea, împreună cu familia, în Anglia, cu motivul de a avea o viață mai bună.  Astfel, oportunitățile au început să apară în viața lui, construind puțin câte puțin, imaginea bărbatului complex care este astăzi.

Cariera în fitness a început pe când avea vârsta de 17 ani, din nevoia și dorința de a se remodela din punct de vedere fizic, dar și pentru că se simțea singur. Atunci a luat decizia de a merge la sală.

“Am devenit dependent de sală”, a spus Andrei Deiu într-un interviu.

De-a lungul timpului, acesta a obținut numeroase premii remarcabile în domeniul fitness-ului, iar printre aceste realizări se numără și participarea la diverse competiții de culturism, precum International Federation of Bodybuilding and Fitness.

Totodată, prin contentul pe care îl sharuiește pe Social Media, acesta a reușit să își inspire și motiveze publicul să adopte un stil de viață sănătos și activ.

Din dorința de a avea ceva care să îi aparțină, acesta a dezvoltat două shop-uri online, dedicate persoanelor care vor să adopte un stil de viață sănătos.

Unul dintre shop-uri este Struttco, care este un shop online de articole vestimentare pentru sală. Cel de-al doilea shop este Prosupps, care este un shop online de suplimente alimentare dedicate sportivilor.

În prezent, Andrei Deiu jonglează și cu lumea modelingului, pozând și creând content pentru branduri vestimentare de renume străinătate, precum Boohoomanactive și Fathersons.

Cum stă Andrei Deiu pe Social Media?

Pe Andrei Deiu îl poți găsi pe Instagram, unde este urmărit de peste 6 milioane de followeri, și unde postează constant content din locurile în care călătorește, poze și reeluri din timpul antrenamentelor pe care le face la sală, dar și reeluri de promovare a brandurilor cu care el colaborează.

Pe YouTube, acesta are o comunitate formată din 1.15 milioane subscribers, unde postează tipuri de workout-uri pe care urmăritorii le pot reproduce, oferind și explicațiile aferente de execurate cât mai corectă a exercițiilor.

Poți urmări cel mai recent videoclip postat pe YouTube:

Relația lui Andrei Deiu

Andrei Deiu se află într-o relație amoroasă cu românca Felicia Luța, iar apropierea celor doi poate fi observată chiar și din postările sale de pe Social Media, unde ei își arată afecțiunea și susținerea unul față de celalalt.

Cei doi împărtășesc aceeași pasiune pentru sport și fitness, acesta fiind și elemental comun care i-a apropiat.

Pentru mai multe recomandări ne poți scrie în secțiunea de comentarii, iar dacă ai un pont despre Andrei Deiu, aștept mesajul tău chiar aici. 💪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre ZappyTV

Totul despre Zappy TV: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație

Totul despre Orange Blue: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Orange Blue: Cine este, Carieră, Relație