in ,

AdorAdor OMGOMG

Andreea Suciu vrea să se mute la Paris?

Andreea Suciu este o fire destul de spontană și impulsivă atunci când vine vorba de luatul de decizii știm deja. E parte din farmecul ei, acest spirit aventurier pe care îl are. Din farmecul ei și al frumuseții vârstei.

Așa că nu ar trebui să ne mai surprindă ideile neașteptate pe care le are, chiar și atunci când acestea vizează mutatul într-un oraș cu totul nou – sau o țară -, de care nu o leagă aproape nimic, doar pentru a-și urma un vis.

 

Cam asta a fost și povestea din spatele mutării ei la București. Nu știm sigur cât de spontană a fost decizia, dar a fost luată relativ din scurt și anunțată ca o surpriză totală pentru comunitatea ei online.

După cum spuneam că îi e obiceiul, marele pas a fost făcut pentru a-și urma un vis: acela de a-și deschide propriul local. Așa a luat naștere Nectar Juicebar.

Acum, în schimb, Andreea vine cu o altă veste surprinzătoare.

Recent, ea a menționat nonșalantă, dar extrem de sigură pe  sine, că vrea să se mute la Paris. Anunțul a fost făcut în trecere, în cadrul unui clip video în care vorbea despre experiențele sale în capitala franceză și, deși nu acesta a fost punctul central al videoclipului, a fost informația care i-a șocat pe mulți dintre fanii ei.

@andreeasuciu111La turn e jeale♬ original sound – Andreea Suciu

Deși nu acordă prea mult timp chestiunii, Andreea menționează că nu are încă un plan stabilit pentru când și cum ar vrea să pună în aplicare această mutare, însă este ferm convinsă că vrea să trăiască la Paris.

„Ăsta este anul în care am luat decizia că vreau să mă mut la Paris. Cel puțin câteva luni”, a mai adăugat Andreea.

Și, în circumstanțele în care s-ar părea că are destul de multe rude și prieteni care locuiesc deja în zonă, acest pas ar fi unul mult mai puțin abrupt decât mutarea ei la Bucureți. Ca atare, ne putem aștepta ca în viitorul nu extrem de apropiat, dar forseeable, să aflăm de la Andreea că a definitivat detaliile planului și că urmează să plece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stefan VS Damon: care este cel mai HOT Salvatore?

Stii ce agită scena muzicală în ultima vreme? Ultimul hit al lui Megan Thee Stallion, "Hiss," aduce niște adevăruri grele, e practic recordul suprem de diss-uri.

Pe cine a diss-uit Megan Thee Stallion în noua ei melodie? Hint: Nicki Minaj e inclusă…