in ,

Totul despre Andreea Perju: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre andreea perju cine este varsta biografie cariera cover

Andreea Perju este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Ea are o carieră de succes ca antreprenoare, actriță și model, dar, de asemenea, are și o familie mare și frumoasă: un iubit și două fetițe minunate.

Ea este una dintre cele mai efervescente personalități din România. Citește articolul și află totul despre Andreea Perju: cine este, ce vârstă care, citește o scurtă biografie și află cum arată cariera ei acum.

Cine este Andreea Perju

Andreea Perju se numără printre cele mai apreciate și cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, atât pentru talentul său, cât și pentru personalitatea frumoasă.

Ea a devenit cunoscută publicului larg, pentru prima dată, ca model, dar și prin cariera de 9 ani în gimnastică ritmică.

După o căsnicie de 13 ani cu Cristi Donciu, Andreea Perju a divorțat, dar în viața ei a apărut un bărbat.

Nu aș vrea să vorbesc despre asta neapărat, dar da, într-adevăr există cineva în viața mea, care în momentul de față simt că este un om cu care am rezonat. Mi-a luat ceva timp să îl găsesc, dar simt că, până în momentul de față, suntem pe aceeași lungime de undă și simt că și în următoarea perioadă se vor consolida lucrurile și vor merge pe o direcție lină, a declarat Andreea Perju pentru Unica.ro

 Ce vârstă are Andreea Perju?

Actrița și antreprenoarea Andreea Perju s-a născut în data de 2 ianuarie 1985, deci are 38 de ani.

O scurtă biografie

Vedeta a făcut parte din trupa de balet a emisiunii „Surprize, Surprize” prezentată de Andreea Marin și a făcut parte anterior din trupa „Oops”, care ulterior s-a destrămat.

De asemenea, a avut un contract de hostess cu emisiunea „Duminica în familie” a Mihaelei Rădulescu. Mai mult, ea a fost dansatoare în trupele Valahia și Candy. Cam așa și-a început cariera Andreea Perju.

Cu toate că nu are studii în domeniul actoriei, Andreea Perju a primit un rol în telenovela românească „Fetele marinarului”. A jucat rolul Verei, pentru care a trebuit să învețe puțină rusă.

În 2008, actrița a pozat inclusiv pentru „Playboy”, iar cu ocazia aniversării a zece ani a apariției „Playboy” în România, vedeta a fost inclusă într-un proiect special: aceasta a fost una dintre cele 10 femei deosebite care au apărut pe eticheta unui vin special.

Tot în acea perioadă a fost invitată și în emisiunea-concurs de cultură generală „Te pui cu blondele?” moderată de Dan Negru.

Cum arată acum cariera Andreei Perju?

Pe lângă cariera ei ca actriță și influencer, cu apariții în seriale precum „Bravo, tată!” și memorabilul „În puii mei”, gândit și moderat de Mihai Bendeac, Andreea Perju se remarcă și ca antreprenoare.

Afacerea ei constă într-o osterie italiană. Primul an de activitate a fost dificil. Vedeta aproape că și-a închis localul, dar ulterior a învățat că nimic nu este imposibil și a reușit să își dezvolte cu succes afacerea.

 Business-ul meu e autentic și foarte personal. Nu gândesc ca un manager adevărat. Sunt acolo implicată 1000%. Am o osterie italienească. (…) Este un domeniu în care am intrat acum 6 ani cu 0 experiență, cu niște aripi foarte mari că mi se părea că e foarte simplu, dar HoReCa este un domeniu extrem de complicat.

După primul an am fost pe punctul de a închide. Am învățat că nu există nu se poate, există nu vreau. Nimeni nu poate să vorbească despre business-ul tău mai sincer decât o faci tu, a mărturisit Andreea Perju, în cadrul unei emisiuni TV.

Tu o urmărești pe Andreea Perju? Care sunt filmele și serialele tale preferate în care a apărut vedeta? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și povestește-ne” Abia așteptăm mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul despre diana parviu cine este varsta biografie cariera cover

Totul despre Diana Pârvu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Adelina Damian: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Adelina Damian: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră