in ,

AdorAdor OMGOMG

Amintiri din tinerețe cu Andreea Esca 🙋🏻

Vezi ce story-uri nostalgice a postat jurnalista în acest weekend!

Pe fiecare dintre noi ne mai apucă uneori nostalgia vremurilor apuse, mai ales atunci când dăm peste teancul de poze din copilărie sau tinerețe. Oriunde ar fi el; pe telefon sau într-o cutie de pantofi, alături de zeci de alte suveniruri. E o vrajă magică ce ține de natura tragi-comică a omului. O vrajă de care, prin urmare, nu poate scăpa niciunul dintre noi.

Nici măcar Andreea Esca. 🙂

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Weekend-ul care a trecut, duminică seara, ca să fiu mai precisă – cel mai bun moment din zi și din săptămână să te apuce dorul și cheful de depănat amintiri -, Andreea a dat peste colecția ei de fotografii din tinerețe.

Într-un moment care a îmbinat înduioșarea cu nostalgia, jurnalista TV s-a decis să împărtășească descoperirea cu comunitatea ei online.

De la ce a început totul

Întreaga „mișcare” a început de la o simplă poză de prin vremea studenției, cu una dintre prietenele din facultate ale Andreei, în care jurnalista o întreba pe aceasta oare pe unde o fi fost făcută fotografia.

Mult mai mic și ascuns sub întrebare, se putea citi textul „Atenție mare, că fac curat prin poze”.

A urmat răspunsul Alinei (prietena Andreei) la întrebare – „La Dana, la Deva, sau la un party la Popescu, numai cu studenți de la medicină”. Iar de acolo, fotografiile și amintirile au curs ca un izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Amintiri din tinerețe

După schimbul relativ de replici prin intermediul primei fotografii, a urmat o colecție de imagini care au capturat și transmis într-un mod extrem de impresionant, momente-cheie și amintiri dragi din tinerețea Andreei.

De la fotografii alături de unii dintre cei mai mari jurnaliști și actori de pe întreg mapamondul, la fotografii de familie (familia din Franța) și până la poze din călătorii, printre care, New York, undeva pe la 22 de ani, Esca a împărtășit cu noi clipe importante din trecutul ei și ne-a ajutat, în special pe cei mai tineri dintre noi, să o cunoaștem mai bine și pe Andreea de-o vârstă cu noi.

Ce altceva ți-ar mai plăcea să știi din trecutul Andreei? Spune-ne aici și, poate-poate, o și întrebăm într-o zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marilu și Iustin și-au petrecut începutul anului în Norvegia 🤍

Serialele „Succession” și „The Bear” au dominat Premiile Emmy 2024. Iată lista completă a câștigătorilor de anul acesta