in ,

AdorAdor OMGOMG

Andreea Corb îți prezintă noua oportunitate de dezvoltare a competențelor digitale, lansată de TikTok. Vezi despre ce e vorba

Într-o lume în care competențele digitale devin din ce în ce mai cruciale, TikTok și Școala de Valori fac un pas hotărât(or) spre viitor prin lansarea Future Jobs Cup.

Proiectul vine ca o soluție esențială pentru a ajuta tinerii să dobândească competențele digitale necesare pentru a se impune pe piața muncii extrem de dinamică a zilelor noastre.

Comisia Europeană își propune să atingă o rată de 70% de alfabetizare digitală în rândul adulților până în 2025, subliniind importanța acestor abilități în evoluția societății noastre digitale.

În această direcție, Future Jobs Cup devine o competiție inovatoare deschisă tuturor studenților din România, ajutându-i să își dezvolte abilitățile de lider, spiritul antreprenorial și creativitatea.

Adreea Corb, influencer pe TikTok, a subliniat într-un recent videoclip cât de vitale sunt aceste competențe digitale și a încurajat participarea la Future Jobs Cup.

Această inițiativă oferă studenților o călătorie transformatoare, susținându-i să creeze proiecte relevante pentru generația lor și să devină pionieri ai inovației tehnologice.

@andreeacorb Azi suntem serioși ❤️ #futurejobscup #digitalskills #familiademâncăcioși #bucatariaandreeicorb ♬ sunet original – andreeacorb

Cum te înscrii?

Pentru a participa, studenții trebuie să se înscrie pe pagina web a proiectului și vor avea acces la sesiuni de mentorat unde își pot dezvolta abilitățile și pot contribui activ la peisajul inovației.

Proiectul se bucură de susținerea principalilor actori din învățământul superior românesc și a unor asociații studențești, depășind sfera educației tradiționale.

Future Jobs Cup nu este doar o competiție, ci și un efort susținut pentru a aduce cunoștințe despre tehnologie și inovație în lumea reală a studenților români.

Prin Future Jobs Academy și competiția propriu-zisă, sute de studenți vor avea oportunitatea de a participa la sesiuni de mentorat și ateliere în principalele centre universitare din țară.

În același timp, TikTok colaborează cu peste 20 de creatori cunoscuți pentru a sprijini comunicarea proiectului. Utilizatorii TikTok sunt invitați să descopere și să contribuie la campanie folosind hashtag-urile #futurejobscup și #digitalskills.

Future Jobs Cup este un pas crucial în direcția pregătirii tinerilor pentru provocările și oportunitățile unui viitor digital.

Prin această inițiativă, TikTok și Școala de Valori confirmă angajamentul lor de a investi în generațiile viitoare și de a contribui la formarea unei societăți digitale mai competente și pregătite pentru viitor.

Ție cum ți se pare această inițativă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

MIAMI BICI se întoarce în cinema cu partea a doua 🍿

O discuție deschisă cu Yoyo despre depresia postuniversitară