in

AdorAdor OMGOMG

Andreea Corb își premiază comunitatea de pe TikTok cu 5 vacanțe

Andreea Corb își premiază comunitatea de pe TikTok cu 5 vacanțe

Andreea Corb este o prezență constantă în mediul online din România, unde și-a câștigat locul în top content creatori din zona de food încă din perioada pandemiei.

A postat zilnic, și-a păstrat autenticitatea prin videoclipurile naturale despre mâncare, a arătat momente din viața de zi cu zi, iar comunitatea ei s-a fidelizat și a crescut de-a lungul anilor.

Acum, cu 1,5 milioane următori pe TikTok, Andreea Corb vrea să ofere 5 vacanțe celor care o urmăresc deja sau celor care abia intră în comunitatea ei, după cum explică în acest video:

 

@andreeacorb SURPRIZA pentru 1.5M😍 HAI ÎN VACANȚĂ ❤️ #familiademâncăcioși #bucatariaandreeicorb #amuzant #romania #mancare #cluj #clujnapoca #vacantecumancaciosii ♬ sunet original – andreeacorb

„Eu chiar cred în expresia <<dar din dar se face Rai>>. Sunt tare recunoscătoare celor care mă urmăresc. Datorită lor și echipei mele de la Squad Influencers am ajuns în câțiva ani să îmi trăiesc visul, să am o viață frumoasă, cu experiențe de neuitat. Vreau, la rândul meu, să ofer mai departe celor care mă urmăresc momente frumoase, tocmai de aceea am organizat 5 cadouri care sunt de fapt 5 vacanțe. Voi anunța pe TikTok toate detaliile”, spune Andreea Corb despre cadoul pregătit pentru comunitatea ei.

Andreea Corb, semnată în cadrul agenției Squad Influencers, își dorește să fie în continuare aproape de comunitatea ei și să împărtășească din experiențele avute către mediul online.

Unde o poți găsi pe Andreea Corb pe Social Media?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Yuka: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Yuka: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Blanco: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre Blanco: cine este, vârsta, numele real, cariera