in ,

Totul despre Andreea Cipcă: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Andreea Cipcă: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Andreea Cipcă, pentru cine nu știe asta, este iubita actorului Florin Piersic Jr. Cei doi sunt într-o relație de mai bine de zece ani.

Cine este Andreea Cipcă?

Pe plan profesional, Andreea Cipcă este, de asemenea, o jurnalistă cunoscută, motiv pentru care ea și preferă să fie remarcată mai degrabă pentru ce și cum scrie decât prin etalarea vieții personale către mass-media.

Ce vârstă are Andreea Cipcă?

La vârsta de 40 de ani, jurnalista și iubita lui Florin Piersic Jr. nu consideră că diferența de vârstă dintre cei doi, mai exact o diferență de 15 ani, ar putea fi un obstacol. Cei doi se înțeleg foarte bine chiar dacă în 2015 au făcut o scurtă pauză de relație.

Biografia Andreei Cipcă

Partenera actorului Florin Piersic Jr., Andreea Cipcă, nu este deloc vizibilă în mediul online. A fost întotdeauna o fire foarte discretă, poate prea rezervată pentru lumea mondenă din care face parte prin relația ei. Așadar, ea este foarte diferită de iubitul ei, care prin natura profesiei este mereu în lumina reflectoarelor.

Nici măcar paparazzi nu au reușit prea des să o surprindă altfel decât în ipostaze obișnuite, eventual la o cafea  cu prietenele, mereu îmbrăcată decent și făcând lucruri care nu sunt deloc ieșite din comun. Unii cârcotași spun despre ea că este o fire nonconformistă, iar asta mai degrabă fiindcă Andreea poartă un piercing tip belciug în nas. Altfel, despre ea se mai știe doar faptul că este o mare iubitoare de artă. Andreea Cipcă i-a dăruit actorului cel de-al doilea copil, pe Sasha, el mai având o fiică, pe Sonia Piersic, dintr-o relație anterioară cu Dorina Chiriac.

Oricum, în legătură cu familia, cuplul Andreea Cipcă-Florin Piersic Jr. este foarte rezervat în a da orice fel de declarații legate de viața personală.

Cariera Andreei Cipcă

Andreea Cipcă s-a remarcat din punct de vedere profesional ca jurnalistă. A scris pentru publicații importante din țară, printre care se numără și revista Unica.

Fie că scrie despre modă și lifestyle, fie că alege subiecte care țin de domeniile carieră sau divertisment, oricare dintre categorii este pentru Andreea Cipcă o ocazie pentru a-și face remarcat talentul și exercițiul pe care le deține atunci când vine vorba despre scris.

Tu o știai pe această jurnalistă? Răspunde-ne pe „Ai un Pont?”. Așteptăm mesajele voastre cu nerăbdare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Sonia Piersic: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Sonia Piersic: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Carmen Chindriș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Carmen Chindriș: Cine este, vârsta, biografia, cariera