in ,

AdorAdor

Totul despre Andreea Bostănică: Cine este, Vârstă și Carieră

Descoperă acum ascensiunea profesională a creatoarei supranumite „Regina TikTok-ului”, Andreea Bostănică!

Andreea Bostănică este supranumită „Regina TikTok-ului”. Creatoarea de conținut originară din Republica Moldova, a reușit la doar 19 ani să adune cifre impresionante pe rețelele de socializare unde este prezentă. Ea a cucerit milioane de urmăritori prin frumusețea ei răpitoare, dar și prin energia faină și personalitatea frumoasă.

Cine este Andreea Bostănică?

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe atât din România, cât și din Republica Moldova, a început să posteze activ încă de la vârsta de 13 ani. Din ceea ce a menționat Andreea până în momentul de față, totul a început ca o pură pasiunea, ea neștiind la acea vârstă că poate face bani din online.

După divorțul părinților, de la vârsta de 7 ani, ea și fratele ei au fost crescuți de către mama lor, păstrând o relație apropiată, dar rece cu tatăl acestora. De asemenea, încă de la vârsta adolescenței a început să facă naveta Chișinău-București, mutându-se anul trecut în capitală după ce și-a cumpărat propriul apartament.

Ce vârstă are Andreea Bostănică?

Andreea are 19 ani, fiind născută pe 2 octombrie 2004 în Chișinău, Republica Moldova, sub zodia balanță. Ea este truly a libra queen.👑♎

Sursă imagini: @andreeabostanica

Are relație Andreea Bostănică?

De-a lungul timpului, multe asocieri cu diferite personalități online și din industria muzicală au planat în jurul Andreei, dar ea a infirmat orice legătură amoroasă cu Ceanu, Antonio Pican sau Jador. Din spusele influenceriței, aceștia îi sunt doar cunoștințe sau prieteni cu care a postat conținut.

În primul ei interviu de la radio, pentru ProFM Romania, Andreea a destăinuit că nu contează aspectul în cazul ei, ci mai degrabă conexiunea, vibe-ul, pe care îl are cu partenerul.

Ce tip de conținut postează Andreea Bostănică?

Încă de la început, direcția pe care a luat-o conținutul postat de Andreea a fost în direcția „lifestyle”. Acesteia îi place să împărtășească momente din viața ei, cum ar fi terminarea liceului sau vacanțele din jurul lumii (cum ar fi în Egipt, Dubai sau Grecia). Această orientare este influențată de faptul că Andreea își vede urmăritorii mai mult ca pe niște prieteni, decât ca pe niște fani.

Cu ce se ocupă Andreea Bostănică?

Cariera în online

Andreea a început să posteze prima dată pe paltforma Youtube, unde se simte și cel mai bine să își destăinuie viața. Primele videoclipuri a început să le creeze la vârsta de 7-8 ani, dar le ștergea pentru că îi era frică de părerile celor din jur. În 2017, la vârsta de 13 ani, Andreea a început să posteze regulat conținut, devenind în câțiva ani una dintre cele mai urmărite creatoare din Republica Moldova.

„Am început de mic copil, pur și simplu eram și eu curioasă să pun ceva pe internet. Totul a început așa de curiozitate. Cred că cel mai important este să-ți placă ție asta cu adevărat, să nu faci asta pentru vizualizări, pentru că eu nu fac asta niciodată.” – Andreea Bostănică, articol Viva!

Cariera muzicală

Încă de mică i-a plăcut să cânte și a rugat-o pe mama ei, cu care are o relație foarte apropiată, să o înscrie la ore de canto. Talentul ei a fost remarcat rapid, iar piesele Andreei au început să prindă rapid la public. Printre piesele ei, menționăm: „Swipe Up”, „Diamantul”, „Un Deja Vu” sau „Obsesie”, dar și cea mai nouă piesă lansată „N-o să te”.

Cât câștigă Andreea Bostănică?

Nu se știe cu exactitate cât reușește să câștige Andreea, însă ea a menționat în online că a reușit să își cumpere trei apartamente în Chișinău, un penthouse lângă ele, o mașină de lux, iar recent și-a achiziționat primul apartament în cea mai bună zonă a Bucureștiului.

De asemenea, pe lângă sumele pe care le câștigă, alte controverse recente din jurul influenceriței au fost legate de notele ei de la bac, dar și conflictele cu Iuliana Beregoi și Mara Ognean.

Cum stă Andreea Bostănică la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sărbătorim Ziua femeii în pași de dans la Women fueled by passion ediția 2

Sărbătorim Ziua femeii în pași de dans la Women fueled by passion ediția 2

Cine este Anamaria Haidar – un interviu despre iubirea pentru frumos