in ,

AdorAdor OMGOMG

Andreea Bălan, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Vezi cum a stilizat-o Marius Elisei pe artistă

Pe Andreea Bălan o știm și o iubim de mult timp, iar unul dintre lucrurile pe care le îndrăgim la ea sunt, fără doar și poate, outfit-urile elegante și feminine pe care le poartă tot timpul. Sunt parte integrantă a brandului ei, a ceea ce este ea în media. Așa că ar fi de-a dreptul șocant să o vedem îmbrăcată în altceva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Întocmai pe asta a mizat Marius Elisei într-unul dintre TikTok-urile sale recente, în care, aflându-se în garderoba artistei, s-a decis că e momentul potrivit pentru o provocare stilistică. Așa a luat naștere planul de a pune laolaltă o ținută pentru Andreea, inspirată de street style-ul anilor 2020(s).

@mariuseliseiclipul e facut din vara :))) am uitat sa-l pun♬ original sound – Bruno Mars

Planul inițial era de a merge pe ceva cât mai fresh și tineresc și cu o oarecare inspirație din cultura hip-hop, însă lacunele pe care garderoba Andreei le avea din acest punct de vedere au reprezentat o provocare pentru cei doi. Așa că s-a improvizat.

Deși nu era exact ceea la ce se gândise Marius inițial, rezultatul final a fost unul absolut fabulos, iar Andreea a strălucit în outfit-ul creat cu ajutorul lui Elisei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Care este brandul de haine preferat în funcție de serialul tău de confort? Află din testul nostru!

Într-un episod plin de autenticitate al podcast-ului "Unboxing People" al Mariei Vigheciu, Cezara Tomenco, fashion model și Maria Vigheciu, creator de conținut, au deschis o discuție captivantă despre mentalitatea de provider, mai ales în contextul relațiilor cu copiii lor.

Maria Vigheciu și Cezara Tomenco discută mentaliatea de provider, vezi aici