in ,

AdorAdor

Andreea Balaban și gândurile ei despre luna ianuarie

Andreea Balaban, cunoscută pentru conținutul ei autentic și captivant, revine în forță pe Instagram după o scurtă pauză, oferindu-le fanilor o călătorie în universul ei personal.

Un clip estetic și jucăuș, tipic Balabanian

Prin intermediul unui video plin de momente intime, cum suntem obișnuiți s-o vedem pe Andreea, ea ne arată o varietate de activități, de la scrisul în jurnal și decorarea noului său cămin Balabanian la momente haioase petrecute alături de pisicile ei jucăușe.

Însă, mai mult decât o simplă revenire, Andreea adaugă o notă de profunzime în descrierea videoului, împărtășind gândurile ei despre luna ianuarie.

Andreea Balaban talks feelings

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balaban (@andreea.balaban)

 

Într-o manieră plină de căldură și umor, Andreea explorează ideea că ianuarie ar putea fi cea mai tristă lună a anului, exprimând dorința sinceră ca fanii ei să nu resimtă acest sentiment.

Ea dezvăluie că absența ei temporară a avut legătură cu nevoia de a-și încărca bateriile departe de agitația internetului și a lumii.

Cu umorul ei caracteristic, Andreea povestește cum a stat „cuminte în casă” (cu excepția blănoșilor, care nu cunosc cuvântul”cuminte”), cum a îndrăznit să doarmă după amiază și cum a împărțit timpul între activități creative și momente de relaxare cu animalele ei de companie.

În plus, ea promite că într-o postare ulterioară va dezvălui cum a petrecut revelionul.

Speranțe pentru timidul Florică

Andreea rămâne autentică și își exprimă speranțele pentru noul an, inclusiv pentru cățelul ei, așa cum îl stim, mult prea rezervat, Florică.

Andreea încheie mesajul său întrebându-și fanii:

„VOI cum sunteți? Sunteți bine?”

Andreea Balaban aduce un strop de lumină și umor în luna ianuarie, inspirându-i pe fanii săi să abordeze această perioadă cu optimism și bucurie. Nimic nou, pentru această influenceriță mega inspiring.

Cu promisiunea unei întoarceri viitoare pe YouTube, Andreea își salută fanii, aducându-le o doză de autenticitate și căldură în lumea virtuală.

Tu ce părere ai despre postarea ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Corb, pe scaun, la un meci de baschet

Andreea Corb vine azi în București, ca să filmeze pentru brandul de ciocolată Rom 😍

Într-o seară memorabilă, Lorena Vișan și iubitul ei au adus strălucirea și glamour-ul într-o experiență de cabaret, iar Instagram-ul lor a devenit scena unei adevărate povestiri de moda și distracție.

Lorena Vișan și noaptea de cabaret, vezi aici