in , ,

AdorAdor

Andreea Balaban, content creatorul care alege să își mențină viața amoroasă privată

Dacă nu știi cine este Andreea Balaban, atunci pierzi foaaarte multe.

#TeamBalaban

Andreea Balaban este un creator de conținut talentat care, în prezent, activează pe mai multe platforme de social media. La origini, ea a fost un blogger de fashion care împărțea cu urmăritorii ei fideli ținute și gânduri.

Emigrantă de epocă în chenar de Instagram. Și Digital Diva Of The Year 2022.

La insistențele celor apropiați, Andreea s-a a apucat de YouTube, iar restul este istorie! Acum, #TeamBalaban atinge o cifră de 430K de persoane și o susține pe aceasta în toate proiectele ei. Nu am văzut vreodată un fan base atât de unit și dedicat cum este al ei.

Și pe merit, ce este drept. Aceasta are cele mai estetice fotografii de Instagram, create cu o aparatură pe măsura lor, acompaniate de niște descrieri complexe, pline de umor și acel ceva care te ține hooked de ecran.

Clipurile ei pe YouTube sunt lungi, media fiind undeva la 30-40 de minute, dar adesea ating și o oră întreagă.

Deși cele mai cerute sunt popularele daily vlog-uri, Andreea postează o multitudine de subiecte cu care reușește să adune laolaltă oameni cu interese similare.

Aceasta chiar a avut câteva clipuri de tip Q&A și video-uri în care discuta aspecte amoroase ale vieții, oferind sfaturi, gânduri și sugestii.

Cum se diferențiază Andreea Balaban?

Ceva prin care Andreea Balaban se diferențiază de colegii de breaslă, însă, este felul grațios în care reușește să își mențină viața privată.

În afară de câteva cadre subtile, în care niciodată nu se vede mai mult de o mână sau o siluetă vagă, Andreea niciodată nu a împărțit cu fanii ei detalii despre starea ei amoroasă.

Deși această își ține urmăritorii la curent cu multe aspecte din viața ei, precum pasiunea pentru vintage, noile achiziții sau locurile pe care le vizitează, partenerul ei a fost ceva ce a ales să nu dezvăluie.

Nu pot decât să apreciez atitudinea ei care o face să se diferențieze puternic de majoritatea creatorilor de conținut.

Cred că este cu adevărat frumos să poți avea ceva al tău, în special ceva așa de fragil precum este dragostea – lucru de care mulți influenceri profită și, mai mult, aleg să îl monetizeze.

Tu ce părere ai despre alegerea Andreei? Ai face la fel în locul ei?

Ai un pont? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Best Instagram Fashion Duo: ne place să-i ascultăm pe Domnica și Maurice cum comentează ținute

Reacția înduioșătoare a iubitului Mirei la noua ei tunsoare