in ,

Totul despre Andra Pop: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre andra pop cine este varsta cariera biografie cover

Andra Pop este o artistă când vine vorba de make-up și una dintre cele mai îndrăgite influencerițe de pe Instagram din Cluj-Napoca.

În acest articol vei afla totul despre Andra Pop sau Buicu, așa cum o mai găsești pe Instagram ori în articole mai vechi. Când zicem totul, chiar totul, de la cine este, ce vârstă are, biografie și carieră.

Ești curios?

Cine este Andra Pop

Andra Pop sau Andra Buicu s-a născut în Cluj Napoca. După finalizarea liceului, fata s-a înscris la înscris la Jurnalism, cu toate că mereu a cochetat cu ideea de a intra în boema lume a teatrului.

A trăit una din cele mai fericite zile atunci când a a aflat că este admisă la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj Napoca.

Ulterior, Andra a mers către universul make-up-ului, în prezent, pe lângă activitatea din online, fiind ea este artist la Vestige – Centre Ville, situat pe Str. Iuliu Maniu 4, în Cluj-Napoca.

Mai mult, Andra este căsătorită cu arhitectul și designer-ul de interior Ionu Vlad, cu care are doi copii minunați – pe Asher și Celine.

Ce vârstă are Andra Pop?

Andra Pop aka Buicu nu are vârstă afișată nicăieri. Fiindcă dorim să afli totul despre influencerii tăi favoriți, ne-am interesat și am aflat că Andra a început facultatea în 2013, la, bineînțeles, 18 ani.

Deci am făcut un calcul și am aflat că Andra Pop are 29 de ani.

@andrabuicu

A inceput BLACK FRIDAY pe @Salon Provider 🔥 #viralvideo #viralromania #5pasidebine #viraltiktok #dailytiktok

♬ original sound – Andra Andraa

O scurtă biografie a Andrei Pop

Era încă studentă la Facultatea de Teatru și Televiziune când, în cadrul festivalului TIFF, Andra Pop aka Buicu a fost invitată să se îmbrace în celebra Marilyn Monroe.

Asta se întâmpla în 2016. Au fost alese mai multe persoane să interpreteze diverse personalități din cinematografie. Andra Pop s-a dus la casting fără să aibă speranța că va fi aleasă. Se aștepta ca juriul să se îndrepte către o fată blondă.

Într-un articol pentru Adevărul.ro, fata a mărturisit că s-a simțit copleșită de amploarea pe care a luat-o întreaga experiență.

@andrabuicu

Reality vs social media #fy #fyp #foryourpage #tiktok

♬ My Heart Went Oops – Tiagz

Nu poate uita momentul în care prietenul ei de atunci a sunat-o imediat după ce a văzut afişul gigant de pe Hotelul Continental, din centrul oraşului şi i-a zis: „Tu ai văzut cât eşti de mare pe Continental?“

O reacţie similară a avut şi mama Andrei Pop, care apare într-o imagine pe Facebook, iar în spate se vede afişul cu fiica ei în „rolul“ lui Marilyn Monroe de Cluj.

„Oricărei femei îi place Marilyn Monroe. Oricărui bărbat. Oricui îi place. Senzualitatea, frumuseţea ei atrage“, crede Andra. Găseşte impresionant să fie asemănată, fie şi preţ de câteva clipe, cu diva de la Hollywood, a declarat Andra Pop într-un articol pentru Adevărul.ro

Cum arată astăzi cariera Andrei Pop aka Buicu?

Acea experiență de la TIFF a fost memorabilă și a făcut-o pe Andra o mică vedetă a orașului. Totuși, după ce a terminat studiile, Andra Pop s-a lăsat ghidată de cealaltă mare pasiune a ei, make-up-ul.

Fata și-a dedicat conturile din online conținutului pe zona de beauty. A avut un canal urmărit de YouTube, iar acum o găsiți atât pe Instagram, unde a strâns o comunitate frumoasă de 26 de mii de urmăritori, cât și pe TikTok, unde postează constant și se apropie de 10 mii de urmăritori.

Cum am zis și puțin mai sus, astăzi, Andra este make-up artist și în cadrul salonului Vestige – Centre Ville. Asta pe lângă activitatea din online și în paralel cu viața de mamă și soție.

Tu o urmărești pe Andra Pop în online? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne de ce. Așteptăm cu nerăbdare opinia ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Radu Chirilă: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Radu Chirilă: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

poll friends vs seinfeld

Ce serial din anii 90 ai văzut mai des?