in ,

AdorAdor

Totul despre Andone Diana: Cine este și Cu ce se ocupă

Descoperă ce rutină de skincare recomandă makeup artistul cu experiență de peste 6 ani, Andone Diana!

Andone Diana este makeup artist și un beauty influencer din România. Ea a început să posteze conținut încă din 2019 pe rețelele sociale și a atras atenția internauților prin promovarea unor sfaturi și beauty hacks aplicabile în viața de zi cu zi. Până în momentul de față, Diana are aproape 173K de urmăritori de TikTok și a colaborat cu branduri mari de beauty, precum NYX Cosmetics sau Lancôme.

Cine este Andone Diana?

Andone Diana este la bază un makeup artist stabilit în București, cu peste 6 ani experiență în acest domeniu. Încă din 2019, ea a început să posteze conținut constant pe social media, platforma pe care este cea mai vizibilă în momentul de față fiind TikTok. Comunitatea ei o urmărește cu interes pentru că sfaturile și trucurile pe care le oferă vin de la un profesionist ale cărei rezultate finale sunt extrem de captivante.

Sursă imagini: @andonediana

Este Andone Diana într-o relație?

Statusul ei relațional nu este cert. Creatoare de conținut rămâne destul de rezervată în ceea ce privește viața ei personală. Astfel că, pe rețelele ei sociale nu a expus sau împărtășit până acum o potențială relație.

Cum s-a hotărât Andone Diana să devină creatoare de conținut?

Într-un interviu Likez.ro, Diana ne-a împărtășit că a fost pasionată încă de mică de machiaje, împrumutând cosmeticele mamei ei. În 2018 s-a hotărât să facă un curs de bază, iar în timp ce practica și experimenta în lumea machiajele, s-a hotărât să împărtășească din cunoștințele ei și cu oamenii interesați din online. De asemenea, pentru a rămâne consecventă, Diana ne-a împărtășit un sfat primit la început de drum, dar pe care l-a aplicat de-a lungul anilor:

„Atâta timp cât investești timp, rămâi pasionat, muncitor și constant în ceea ce faci, rezultatele nu vor întârzia să apară.”

Care este viziunea creatoarei de conținut Andone Diana asupra makeup-ului?

Diana a reușit să promoveze cu succes zona de beauty în peisajul românesc deoarece întotdeauna a încercat să-l prezinte ca pe o formă de artă sau terapie, într-o manieră fun și exciting atât pentru persoanele care știu să se machieze, dar și pentru cele care sunt la început și nu cred că au abilități în acest sens.

Ce tip de conținut postează Adone Diana?

După cum am menționat și anterior, creatoare de conținut se axează în special pe sfaturi și beauty hacks pe care a reușit să le capete din experiența ei profesională. Aceasta recreează diferite makeup-uri sau trucuri trendy, cum ar fi eyeliner invizibil, glitter în pudră, lipgloss negru, diferența dintre contur și bronzer, buzele trendy cherry cola lips etc. De asemenea, Diana a recreat și machiajele unor celebrități de la noi, cum ar fi Inna, Antonia, Delia, Theo Rose, etc.

Sursă imagini: @andonediana

Din conținutul pe care îl distribuie Diana, s-a mutat remarca că aceasta rezonează cel mai bine cu tipul de format reel sau short. Ea a menționat și în interviul acordat pentru noi că îi place să posteze cel mai mult conținut pe TikTok deoarece acolo se simte cel mai bine și autentică, iar acest lucru este evident și la nivel de cifre. Prin acest format scurt, ea răspunde nevoii rapide de informații a comunității de beauty pe care a conturat-o în jurul ei.

Ce rutină de skincare are Andone Diana?

Fiind la bază makeup artist, Diana a înțeles că principiul less is more chiar e aplicabil. Rutina ei de skincare e formată din cleansing, cremă hidratantă pentru ten și cremă reparatoare pentru ochi. Cei trei pași îi aplică atât dimineață, cât și seară, iar o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de caz, folosește produse pentru acnee, cu scopul de a o preveni.

Cum stă Diana Andone la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 2 martie?

În timp ce ne-a obișnuit cu o privire cât de cât deschisă în lumea sa plină de aventuri și pasiuni, Basic Jackpot păstrează cu grijă un zid al intimității în ceea ce privește aspectul său romantic.

Cu cine este împreună Basic Jackpot?