in ,

AdorAdor OMGOMG

Anda Radu și tradiția sa nebună de ziua ei de naștere. Cum își sărbătorește creatoarea de conținut ziua?

Anda Radu, cunoscută pentru conținutul său creativ și amuzant de pe TikTok, și-a împărtășit recent cu comunitatea online o altă escapadă plină de umor și aventură: tradiția ei anuală de ziua sa de naștere – un road trip prin țară, alături de prietenii ei.

Cu entuziasmul său caracteristic, Anda a declarat într-un videoclip: „Mi-am forțat toți prietenii să traverseze România pentru ziua mea, și da, este al doilea an în care facem chestia asta”.

Cu patru zile pline de evenimente, Anda le-a oferit urmăritorilor săi o privire în detaliu asupra aventurii sale. Totul a început cu o mașină plină până la refuz și un portbagaj ce pare să conțină tot ceea ce ar putea avea nevoie într-o expediție de cinci luni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anda Radu (@duh_its_anda)

First stop of the day

Prima oprire a fost la Casa Nikitei, unde graba și uitatul de chestii au dus la un pitstop neașteptat. Într-un mod amuzant, Anda a povestit că a căutat o altă mașină de prieteni, iar ulterior au făcut o scurtă oprire la Căciulata Călimănești, unde au avut parte de o întâlnire inedită cu un vânzător de linguri și o galerie de oameni faimoși, inclusiv a fans favourite, Vadim Tudor.

După 11 ore de condus, echipa a ajuns în Cluj, în Apuseni, unde Anda a avut o singură dorință: să bea un pahar de prosecco în fața unei priveliști spectaculoase și să se bucure de jacuzzi. Ea a împărtășit cu urmăritorii săi momentul petrecut într-o cameră confortabilă și cum și-a realizat visul de a se relaxa într-un jacuzzi cu apă la 35 °, în timp ce afara erau -5 grade, o experiență cu adevărat minunată.

@duh_its_andadeja e o traditie. day one duh its bday

♬ original sound – duh_its_anda

Pe parcursul întregului transit între opriri, Anda și prietenii săi au înviorat călătoria cu sesiuni intense de karaoke, iar în videoclipul care rezuma experiența, Anda a dezvăluit că microfonul a fost „absolut abuzat în timpul vacanței”. Ea a mai recunoscut și că nu se aștepta să cânte toți prietenii ei, dar a fost o bucurie să descopere cât de multă energie au avut după o zi lungă pe drum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anda Radu (@duh_its_anda)

Apropo, ție cum îți place să-ți sărbătorești ziua de naștere? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Claudia Preduca și noua sa schimbare de look. Ce e nou la ea?

Leo Dumitru și escapada sa de Crăciun. Vezi unde a mers influencerul ca să se bucure de spiritul sărbătorilor încă din luna noiembrie