in ,

OMGOMG

Totul Despre Anda Radu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

În rândurile care urmează, vei afla cine este Anda Radu!

Totul despre Anda Radu

Plină de bunăvoință și creativitate, Anda Radu te învață cum să reînvii spațiul care îți încălzește sufletul zi de zi, dar și cum să faci asta în cel mai stilat și avantajos mod, astfel încât rezultatul final să fie unul grandios.

În acest articol, vei afla câteva detalii despre cine este Anda Radu, cu ce anume se ocupă ea în viața de zi cu zi, dar și alte detalii care să contureze o imagine cât mai clară a personalității ei!

Cine este Anda Radu?

Anda Radu este o creatoare de conținut din România, în vârstă de 25 de ani, care printre multele ei activități, se ocupă și cu designul interior.

Ea s-a născut pe data de 16 Noiembrie, acest lucru indicându-ne că este zodia scorpion și cel mai probabil, de aici se naște și pasiunea arzătoare pentru artă și creativitate.

Sursă Imagini Instagram: @duh_its_anda

Carieră Anda Radu

Numele afacerii de design interior pe care Anda a ales să-l împărtășească comunității ei, este Nada Studio, pentru care găsești si o pagină de Instagram cu mai multe detalii utile, @studionada.design.

Prin acest proiect, ea promite să decoreze fiecare spațiu în care ajunge, în cel mai atent și sofisticat mod posibil.

„Here to design the coolest spaces you’ll ever see!”

Pe lângă activitatea de designer interior, Anda Radu face parte și din echipa de 3 fete care au pus bazele Nectar Juice Bar, alături de Cătălina Avădănii și Andreea Suciu.

Totul Despre Anda Radu

Sursă Imagine Instagram: @juicebar.nectar

Încă de dinaintea deschiderii Nectar Juice Bar, Anda Radu a împărtășit cu urmăritorii ei de pe TikTok faptul că ea este cea care se va ocupa de designul interior al localului.

Dacă vrei să aflii și mai multe detalii despre Nectar JuiceBar din București, poți accesa pagina oficială de Instagram a localului, dând click aici.

Datorită faptului că este și content creator, aceasta colaborează și cu branduri mari, precum Pepsi România, Bath and Body Works România, L’oreal și Garnier.

Designerița își dezvoltă activitatea pe mai multe paliere, în funcție de lucrurile care o fac pe ea fericită și împlinită. Unul dintre aceste paliere este și social media. Pe Anda Radu o poți găsi pe TikTok cu numele “@duh_its_anda”, unde este urmărită de aproximativ 38K de persoane. Această platformă este și platforma pe care ea își petrece cea mai mare parte a timpului, tocmai pentru a crea entertainment și a pune la curent urmăritorii cu ceea ce face ea într-o zi.

Este activă chiar și pe Instagram @duh_its_anda, unde are un număr de 6236 de urmăritori, și unde postează imagini și videoclipuri în care abordează diverse discuții pe anumite teme, dar și unde împărtășește cu urmăritorii întâmplări din viața ei sub formă de storytime.

Dacă credeai că am încheiat lista lucrurilor cu care tiktokerița s-a făcut remarcată, ei bine, există încă un moment prin care aceasta a stârnit curiozitatea urmăritorilor ei. Ea a împărtășit cu ocazia zilei de naștere, o escapade plină de aventură, prin care și-a forțat prietenii să traverseze întreaga Românie de ziua ei.

Dacă nu ești la curent cu evenimentul respectiv, te invit să arunci o privire aici, pentru a afla cum s-a desfășurat toată această aventură pas cu pas.

Relație Anda Radu

La momentul actual, nu deținem detalii concrete despre existența unei persoane în viața ei amoroasă, dar ce știm cu siguranță este dedicarea pe care o poartă față de relația pe care o are cu meseria pe care o practică în fiecare zi.

Dacă știi și mai multe lucruri interesante despre Anda Radu, nu ezita să îmi lași un mesaj, abia aștept să-l citesc, chiar aici! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Oana Matache

Totul despre Oana Matache: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Zbîr Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Zbîr: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră