in ,

Totul despre Anca Broască: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Anca Broască: cine este, vârsta, biografia, cariera

Anca Broască este o cunoscută influenceriță și creatoare de conținut din Cluj.

Cine este Anca Broască?

Este o expertă în ceea ce privește tendințele online și mai ales expert în cum poți face bani din promovarea anumitor informații prin vlogging. Anca Broască este așadar un specialist digital marketing.

Ce vârstă are Anca Broască?

Anca Broască s-a născut în data de 9 iulie 1997. Este în zodia rac și care orice reprezentant al acestei zodii, este oricând gata să vorbească despre emoții deși are frageda vârstă de 26 de ani.

Biografia Ancăi Broască

Anca Broască s-a născut în Suceava, dar în prezent activează în Cluj, unde și-a desfășurat studiile. În Suceava obișnuia să se simtă captivă, motiv pentru care mutarea într-un oraș mai dezvoltat a ajutat-o să se dezvolte și ea pe plan personal și profesional. În orașul natal nu prea obișnuia să iasă din casă și se simțea neadaptată și neînțeleasă, dar mutarea în Cluj a reușit să o schimbe foarte mult într-un mod pozitiv:

Clujul e mai libertin, mai deschis, m-a făcut să fiu mult mai degajată și să mă exprim așa cum sunt și asta doar mi-a adus în cale oameni ca mine și oportunități la care nu m-aș fi gândit, și, desigur, multă inspirație.

Cariera Ancăi Broască

Anca Broască și-a creat contul de YouTube în 2010, dar a postat pentru prima dată abia în anul 2012. Nu a durat deloc mult până să obțină aprecierea a peste 410 000 de abonați. La unele clipuri a avut și 350 000 de vizualizări, ceea ce a însemnat pentru tânăra și carismatica Anca Broască un real succes. A colaborat și cu alți influenceri ca Andrei Selaru și Maximilian Ioan, iar asta a adus tuturor și mai mulți fani.

Faptul că s-a apucat de YouTube la doar 15 ani, a însemnat că mai toate clipurile postate aveau legătură cu școala, profesorii și machiajul. Acum vorbește mult și despre autenticitate în mediul online și este ca un turist printre frustrările și nedumeririle celor cărora dorește să le răspundă cu sinceritate. Vorbește despre feminitate și body positivity cu voce tare, asta după ce s-a îndoit de propria aparență și de falsele defecte ale propriului corp. Aceste lucruri despre care acum poate vorbi atât de apăsat au și făcut-o îndrăgită în comunitatea online pe care a creat-o, ca pe o antreprenoare curajoasă care are puterea de a schimba lumea.

În ceea ce privește întrebările legate de care comunitate este mai prietenoase dintre cele pe care are cont, adică TikTok, Instagram sau YouTube, Anca Broască spunea într-un interviu:

Conținutul meu pe fiecare platformă e cumva diferit. Deși este diferit, n-am simțit neapărat o diferență în apropierea pe care o am cu urmăritorii mei pe fiecare dintre ele. Într-adevăr, sunt urmăritori care mă urmăresc mai mult pe o platformă sau mai mult pe alta, dar, ca și comunitate, simt că sunt la fel de apropiați. Unde vorbesc cel mai mult cu ei? Pe Instagram, unde reacționează în timp real, cel puțin cel mai rapid, la story-uri sau îmi dau mesaje în privat. Atunci încerc să stau și să le răspund la cât mai mulți dintre ei.

Tu o urmărești pe Anca Broască în online? Daca răspunsul tău este unul pozitiv, atunci intră pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este genul de content pe care ea-l creează care-ți place cel mai tare. De asemenea, dacă ai alți preferați în online-ul românesc despre care ți-ar plăcea să afli mai multe (sau chiar totul), lasă-ne sugestiile tale.

Așteptăm cu nerăbdare un semn de la tine! Îți garantăm că vom citi fiecare mesaj în parte și că vom ține cont de el.

Deci, tu pe cine urmărești cu religiozitate în online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Sucre

Totul despre Sucre: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre xSlayder

Totul despre xSlayder: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră