in ,

AdorAdor

Totul despre Ana Maria Trotea: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Ana Maria Trotea: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Ana Maria Trotea sau Nana a fost concurenta la Românii au Talent cu peste un milion de urmăritori pe TikTok. Ea este dansatoare și a prins foarte bine, prin mișcările ei, la public, în special la cel tânăr și foarte tânăr.

În acest articol vom afla totul despre Ana Maria Trotea, de la cine este până la care e vârsta fetei. De asemenea, vom trece puțin și prin biografia ei, iar în final vom afla cum arată astăzi cariera fetei.

Hai să aflăm împreună totul despre Ana Maria Trotea sau Nana!

Cine este Ana Maria Trotea?

Cunoscută pe Tik Tok, unde are peste 1 milion de urmăritori, Ana Maria Trotea iubește dansul și-n special popping. În cadrul emisiunii „Românii au talent”, tânăra a arătat tuturor de ce este capabilă. Totodată, ea a dezvăluit și cum și-a descoperit pasiunea pentru dans.

„Am început să dansez pe la 3-4 ani, dar nu la un nivel foarte înalt. Dansam la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, apoi am crescut și am dat casting la cea mai mare trupă din oraș. Am intrat din prima, direct la grupa mare, unde eram cea mai mică”, a mărturisit Ana Maria.

Mai mult, ea este cunoscut și ca fiind iubita lui S1ke, unul din cei mai renumiți gameri români.

@anamariatrotea

se pune?

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

Ce vârstă are Ana Maria Trotea?

Faimoasa dansatoare de pe TikTok s-a născut în data de 5 septembrie. Ea are frumoasa vârstă de 19 ani.

Tu îți împarți ziua de naștere cu ea? Dacă da, spune-ne pe „Ai un Pont?”. De asemenea, așteptăm de la tine și alte sugestii de personalități din România despre care îți dorești să scriem.

O scurtă biografie

Când ai doar 19 ani și abia ți-ai început cariera este destul de dificil să coagulezi o biografie. Dar cu toate acestea, fiindcă Nana este o personalitate efervescentă, avem câteva detalii interesante.

Fata a început să creeze conținut pe Instagram în toamna lui 2019. Pe lângă clipurile în care dansează ori mimează că aceasta cântă anumite piese, Ana Maria postează și mini vlog-uri, dar și conținut care intră în categoria de lifestyle.

Cum arată astăzi cariera Anei Maria Trotea

Ana Maria Trotea a primit patru de „Da” din partea juraților Românii au Talent. Aceasta a prezentat un moment în care a îmbinat dansul cu actoria.

„Mi-ai confirmat de data trecută că ești talentată!”, i-a spus Andra după ce fata a terminat numărul.

 Astăzi, Ana Maria Trotea este deosebit de activă pe rețelele sociale. Spre exemplu, pe TikTok fata are 1,3 milioane de urmăritori în timp ce pe Instagram a reușit să strângă o comunitate de 182 de mii de urmăritori.

@anamariatrotea

bun remix

♬ made in romania brazilian funk – Ali Beats

Tu o urmărești în online pe Nana aka Ana Maria Trotea? Dă-ne un mesaj pe Instagram, Facebook sau TikTok și spune-ne.

Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Paul Socol: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Radu Lărgeanu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Radu Lărgeanu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră