in ,

Totul despre Ana Beregoi: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Ana Beregoi_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, amândouă născute în Orhei, Republica Moldova. De asemenea, Ana Beregoi este una dintre cele mai în vogă YouTuberițe.

În acest articol veți putea citi totul despre Ana Beregoi, de la cine este, ce vârstă are, apoi vom trece puțin prin biografia ei și vom afla cum arată astăzi cariera ei.

Hai să descoperim împreună totul despre Ana Beregoi! Citește până la final.

Cine este Ana Beregoi?

După cum am spus și în introducere, Ana Beregoi este sora mai mică a cântăreței Iuliana Beregoi. Fata s-a născut în Orhei, un oraș din Republica Moldova.

Ea și-a început canalul de YouTube în august 2015. Pe atunci nu avea un plan de content și nici o viziune, era un copil care vorbea despre stiluri de viață și, bineînțeles, despre jucăriile ei preferate.

Artista nu s-a apucat de YouTube cu scopul de a face bani, ci, inspirată de Iuliana, sora mai mare, a început să se joace în sfera online-ului.

Ce vârstă are Ana?

Ana Beregoi s-a născut în data de 22 decembrie 2006, deci are frumoasa vârstă de 17 ani și o carieră frumoasă înainte.

@anaberegoiofficial_

#anaberegoi #fyp #fy #fun #viral #dance #antante

♬ ANTANTE – Iuliana Beregoi

Ea este cu doar doi ani mai mică decât sora ei, Iuliana, care s-a născut pe 13 iulie 2004.

O scurtă biografie a Anei

La numai 5 ani, Ana Beregoi a descoperit dansul, o activitate pe care o iubit-o întotdeauna. Deși nu a făcut cursuri în prima parte a copilăriei, fata este membră acum a unei trupe de dans modern.

În 2016, fata a descoperit un nou stil de dans, pe hoverbord, care i-a schimbat total perspectiva asupra a ceea ce înseamnă dansul.

Treptat, prin intermediul platformelor sociale, Ana Beregoi a devenit cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România. Fiindcă nu și-a dorit să fie doar un creator de conținut, Ana a făcut un pas mai mare și a început o carieră în muzică.

Cum arată astăzi cariera Anei Beregoi

La fel ca sora sa mai mare, și Ana a fost cucerită de lumea muzicii. Prima ei melodie a lansat-o în noiembrie 2019, iar atunci a declarat pe Instagram următoarele:

„Am lansat prima mea piesă. Sunt super fericită și emoționată, vreau să îi mulțumesc lui @catalin.dascalu și @alinatodasca că mi-au îndeplinit un vis, nu pot să cred că am piesa mea.”

 De atunci au urmat și mai multe melodii care au prins imediat la public, iar Ana Beregoi a atins pe YouTube un număr de 650 de mii de abonați. De asemenea, fata are pe Instagram peste 700 de mii de urmăritori și, bineînțeles, nici de pe TikTok nu lipsește, unde are aproape 850 de mii de urmăritori.

Ana Beregoi colaborează în momentul de față cu Mixton Music, o companie europeană care se ocupă de managementul tinerelor talente. În ultima perioadă, tânăra moldoveancă a avut diferite apariții la TV, alături de sora sa mai mare, Iuliana.

„Este jucăușă atunci când vorbim despre actul artistic final. Însă extrem de serioasă și riguroasă atunci când vine vorba despre procesul de producție a lui. Produsul Ana Beregoi se „laudă” deja cu 500k de fani pe Youtube și cu aproape 500k de followeri pe Instagram, cifre importante pentru un artist la început”, a declarat acum câțiva ani Alina Todască, managerul vloggerului și co-owner Mixton Music.

Tu o urmărești pe Ana Beregoi? Dacă răspunsul tău este pozitiv, atunci scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne care este melodia ta preferată a artistei.

Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre! Noi o considerăm pe Ana Beregoi o inspirație pentru generația tânără și nu numai. Fata are o energie debordantă și credem că tinerii de azi au nevoie de astfel de modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Livia Bordea: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

EMAA cântă ”î n n u m e l e b i n e l u i”

EMAA cântă ”î n n u m e l e b i n e l u i”