in ,

AdorAdor

Totul despre Ana Beatrice Bodea: Vârstă, Carieră și Relație

Află acum câteva dintre cele mai importante detalii despre viața actriței Ana Beatrice Bodea!

Chiar dacă încă se află la început de drum în lumea actoriei, Ana Beatrice Bodea face o treabă excelentă când vine vorba de a arăta cât de talentată și cât de bine poate face față provocărilor pe care această industrie le poate aduce.

Dar, cine este Ana Beatrice Bodea?

Ana Beatrice Bodea este o tânără actriță din București, în vârstă de 23 de ani, care nu de foarte mult timp și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Pe lângă pasiunea din copilărie, și anume, baletul, tânăra ne dezvăluie faptul că a făcut și înot de performanță de la o vârstă fragedă, iar la 3 ani a început și să schieze, obicei pe care îl păstrează și în prezent.

Sursa imagini Instagram: @annabodea

Cariera Anei Beatrice Bodea

Deși ideea unei viitoare cariere în actorie apărea periodic în mintea tinerei, aceasta nu s-a gândit niciodată că idee s-ar putea materializa cândva. De ce? Ei bine, întreaga ei copilărie și adolescență au fost dominate de pasiunea pentru balet.

Încă de la vârsta de 3 ani, aceasta a simțit pe pielea ei ce înseamnă să meargă constant la repetiții, să se pregătească și, să dea tot ce poate mai bun din ea pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsură. Prima școală de balet la care aceasta s-a înscris, era o școală de balet din București, însă atunci, totul s-a simțit ca un simplu joc.

La vârsta de 12 ani, Ana deja ajunsese să își vadă visul împlinit. Călătorea prin toată lumea, dansa pe marile scene internaționale și primea unele dintre cele mai importante premii. La vârsta de 14 ani, Ana Beatrice Bodea s-a înscris la mai multe academii de balet din străinătate, la care a și fost acceptată, iar într-un final, a ales să meargă la Moscova, în cadrul The Bolshoi Ballet Academy.

Evenimentele anterioare care prevesteau un viitor strălucitor, au fost zdruncinate într-un moment de cotitură al tinerei adolescente Ana Beatrice. Realizările au făcut-o să-și dorească tot mai mult validarea celor din jur, iar pasiunea pentru a practica arta baletului s-a stins treptat, în consecință.

Această nesiguranță a fost completată și de atitudinea rece și crudă a colectivului în care se afla în Moscova. Cu toate acestea, ea a continuat să practice baletul, dar știa că nu-și mai dorea să trăiască astfel. Știa că trebuie să facă o schimbare.

„De obicei crești cu un vis, și da, e posibil să faci asta toată viața. În cele mai multe dintre cazuri, pe parcurs, visul se schimbă și, e normal, nu trebuie să vă speriați! Trebuie doar să vă dați timp și să vă gândiți cum ați vrea să arate viața voastră”, a sfătuit Ana Bodea în cadrul unui TedTalk.

Ajunsă la vârsta maturității, a ales să nu mai fie balerină și și-a întreptat atenția înspre sfera actoriei.

„Baletul m-a învățat că nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici!”

Revenită înapoi în orașul natal, București, s-a înscris la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie I.L. Caragiale. Totuși, pentru a satisface și dorința părinților, Ana Bodea și-a depus un dosar la Academia de Studii Economice din București, ca o opțiune de back-up.

Odată ce a fost admisă la UNATC, oportunitățile au început să apară. Așa a ajuns să fie selectată în serialul difuzat pe Antena 1, „Lia- soția soțului meu”, interpretând rolul protagonistei Lia.

Ce este interesant, este că povestea Liei din serial, se potrivește cu povestea de viață a actriței,  deci, am putea spune că rolul Liei îi vine mănușă.

În cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă, actrița a împărtășit cu urmăritorii câteva detalii despre procesul castingului pentru serialul „Lia- soția soțului meu”.  Acest casting nu a fost singurul prin care a trecut, dezvăluind faptul că atunci când se afla în primul an de facultate, a participat și la cel pentru serialul „Adela”, care a fost difuzat tot pe Antena 1, în perioada 2021-2022.

„Am renunțat la casting pentru că încă eram în anul întâi de facultate și nu mă simțeam pregătită pentru un rol atât de mare, … simțeam că nu puteam da tot ce am mai bun, în acel moment.”

Despre relație actriței Ana Beatrice Bodea

În urmă cu 7 luni, când a fost întrebată în cadrul unui interviu despre de viața ei amoroasă, aceasta nu a fost deschisă în a oferi prea multe informații, spunând că nu-i place să vorbească despre astfel de detalii personale.

Totuși, câteva luni mai târziu, în data de 16 Februarie, Ana Beatrice Bodea a publicat pe pagina oficială de Instagram, un colaj cu videoclipuri, în care sunt surprinse mai multe momente împreună cu Valentin Butnaru, cunoscutul prezentator de la știrile Observator.

„Ție @valentin_butnaru, îți mulțumesc în primul rând pentru că exiști! (Restul lucrurilor le știi tu și prefer să ți le spun face-to-face și, să îți reamintesc în fiecare zi, nu doar azi, cât de special ești) La mulți ani! Love, A.”

 

Dacă știi alte detalii și curiozități juicy, lasă-mi un mesaj aici! 🥰🫶

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andreea Chirilă: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Andreea Chirilă: Cine este, Vârstă, Relație

Totul despre Ana Maria Badea: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Ana Maria Badea (@anacaltun): Cine este, Vârstă, Relație