in ,

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 14 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Amy Winehouse s-a născut pe 14 septembrie?

Sunt multe persoane faimoase care s-au născut în data de 14 septembrie. De la cântăreți, actori până la sportivi și fiziologi se numără în lista de sărbătoriți de astăzi.

Amy Winehouse s-a născut în 1983 și a fost o talentată compozitoare britanică. A ajuns cunoscută publicului larg pentru vocea ei distinctă și pentru melodiile de succes precum „Rehab” și „Back to Black”.

Sam Neill este un actor din Noua Zeelandă cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „Jurassic Park”, „The Piano” și „Hunt for the Wilderpeople”.

Andrew Lincoln s-a născut în 1973 și este actorul britanic renumit pentru rolul lui Rick Grimes din popularul serial TV „The Walking Dead”.

Clayton Kershaw este un aruncător remarcabil din Major League Baseball pentru Los Angeles Dodgers, cunoscut pentru multiplele sale premii Cy Young, dar și pentru întreaga lui carieră impresionantă.

Ivan Pavlov a fost un fiziolog rus cunoscut pentru munca sa de pionierat în condiționarea clasică, care a avut un impact profund asupra psihologiei și științei comportamentului. Tu ai auzit de el?

Jessica Brown Findlay este actrița britanică cunoscută pentru rolul Lady Sybil Crawley din serialul TV „Downton Abbey”. Se numără acest serial printre preferatele tale?

Nas sau Nasir Jones este un rapper și compozitor american influent, cunoscut pentru albume precum „Illmatic” și „It Was Written”.

Melissa Leo este o actriță americană care a apărut în filme precum „The Fighter” și „The Big Short”. De asemenea, ea a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din „The Fighter”.

Tyler Perry s-a născut în 1969 și este un regizor, dramaturg și actor american cunoscut pentru crearea personajului Madea în diferite filme și piese de teatru.

Te numeri și tu printre sărbătoriții din 14 septembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iată 5 outfit-uri de la Digital Divas 2023 care ne-au atras atenția 👀

Nadina Ioana

Ce zodie e Nadina Ioana – și ce spune asta despre ea