in

OMGOMG

Amy Claire deschide o discuție onestă în online despre sănătatea mintală

Descoperă ce a împărtășit îndrăgita creatoare despre lucrurile care au ajutat-o în această luptă!

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Amy Claire, îndrăgita creatoare de conținut din spațiul online românesc, a deschis recent, la începutul acestui an, o discuție despre propria sănătate mintală. Mai exact, Amy a împărtășit că a luat antidepresive timp de doi ani jumătate, iar de jumătate de an a oprit tratamentul.

Ce sunt antidepresivile?

Conform unui articol din NHS (cel mai mare site legat de mental health din UK), antidepresivele sunt un tip de medicamente folosite pentru a trata depresia clinică sau diferite condiții, precum: tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD), tulburarea de anxietate generalizată, tulburarea de stres-posttraumatic (PTSD). Acestea sunt luate la recomandarea medicului / psihologului / terapeutului la care mergi. Pentru mai multe detalii, poți consulta sursa sigură de aici.👈

Experiența lui Amy Claire

Înainte de a împărtăși cu comunitatea ei din online, a vrut să vadă mai întâi cum se simte după tratament. Fără a încerca să dea sfaturi, Amy doar a deschis subiectul cu urmăritorii ei pentru a experima deschis ce a ajutat-o pe ea în această călătorie.

  • Terapie;
  • Yoga;
  • Somn;
  • Interacțiuni semnificative cu oamenii;
  • Lucruri care îi plac.

am început să mă uit la Sex and the City care mi a super adus plăcere, rutina de îngrijire personală cu produsele preferate, plimbări prin locuri care îți plac, interacțiune reală și de calitate cu oamenii cu care te simți bine, să mănânci ceva bun și să te bucuri real de el, uneori cumpărături :)) – spunea Amy într-un comentariu pe Instagram

Sursă imagine: Instagram @amyclaire_97

 

Noi apreciem din suflet deschiderea lui Amy și, cu siguranță, va ajuta și mai mulți urmăritori să se simtă confortabili cu situațiile prin care trec, cum ar fi stigma luării unui tratament medicamentos din cauza unei tulburări.

Dacă simți sentimente la fel de copleșitoare ca Amy, recomand o întâlnire cu o specialist, cum ar fi un psiholog sau psihoterapeut. Keep in mind, abordarea acestuia să se plieze pe nevoile tale actuale. De asemenea, îi poți urmări și pe cei de la Mental Health for Romania, livrează informații de calitate pentru generația ta.

Pentru un suport, o vorbă bună sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Silviu Faiăr și Sabina Teodora s-au căsătorit?!

Ședința foto londoneză cu Cesima, vezi aici