in ,

Totul despre Amuly: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Amuly_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Amuly este un artist de muzică trap pe care nu ai cum să-l ratezi, mai ales dacă faci parte din generația Z. El s-a remarcat prin stilul unic și prin piesele care au prins imediat la publicul larg.

În acest articol o să aflăm totul despre Amuly, de la cine este până la care e numele lui real, ce vârstă are și, bineînțeles, cu arată astăzi cariera artistului.

Stai până la final și află totul despre Amuly!

Cine este Amuly?

Amuly, tânărul artist de muzică trap, nu a avut o copilărie ușoară. A crescut în ghetourile din Berceni și, mai mult decât atât, a avut un tată absent și o mamă bolnavă de cancer. Pentru el, muzica a fost un refugiu.

„În tot ce vrei să faci cheia ești tu!”, a declarat Amuly acum câțiva ani privind în urmă la realizările sale.

 La numai 11 ani, tânărul a început să scrie primele versuri, chiar dacă pe atunci visul lui era acela de a deveni fotbalist.

@amulyblind

Out now ✨

♬ original sound – Amuly

Juca ca mijlocaș dreapta și alerga mult. Făcea parte dintr-o grupă mai mică de fotbal, dar pentru că juca bine, antrenorii îl puneau în echipa unei grupe mai mari. Fiindcă voia să se țină de școală, tânărul nu a mai putut merge la antrenamente și a început să piardă mai mult pe această parte.

Brusc, fotbalul nu a mai fost o prioritate, dar muzica a devenit. Nane a fost cel care l-a descoperit și a dat share piesei lui Amuly. Apoi, a început să lucreze cu Lu-K și așa a început cariera lui muzicală.

Care este numele real al lui Amuly?

Amuly este un pseudonim ușor de reținut și pronunțat, care a prins tare bine în rândul generației tinere.

Totuși, artistul nu s-a ferit să-și facă public și numele lui real. Așadar, pe acesta îl cheamă Hameed Amil.

Ce vârstă are?

Amuly s-a născut la finalul anilor 90, deci are frumoasa vârstă de 25 de ani.

Cum arată astăzi cariera lui?

Cu toate că Amuly face muzică de când era mic, în trap-ul românesc, acesta a debutat oficial în 2019, cu albumul „Liceenii Trap’n’Roll”. Conform PRO TV, acesta a rupt internetul la Urbanist Sessions.

Mai mult, artistul a lansat melodii în colaborare cu nume sonore de pe scena trap-ului românesc precum Abi, Ian, Azteca, Șatra BENZ, Nane, Chimie și alții.

@amulyblind

DANSEZ out peste tot ✨

♬ original sound – Amuly

Acum patru ani, în 2020, a lansat albumul solo „Blindat”, care a avut un real succes și pe care l-a considerat „amprenta” sa. 21 din 23 de melodii de pe album s-au regăsit în TOP 50 SPOTIFY ROMÂNIA.

Impresionant, nu?

Acum doi ani, numărul total de streamuri era aproape de două milioane, iar piesele lui Amuly începuseră să intre și în topurile internaționale. Spre exemplu, piesa „Ahlef Bel Allah” înainta în Top 300 Deezer din Cehia, aflându-se în acel moment la jumătatea clasamentului. De asemenea, albumul a fost și în topul Apple Music România cu 18 melodii.

Bineînțeles, Amuly a crescut mult în industria muzicală. Acesta a colaborat și cu Deliric, Connect-R și Killa Fonic. Mai mult, el nu este doar un artist muzical, ci și un creator de conținut, fiind deosebit de activ pe rețelele sociale.

Pe YouTube, trapperul are aproape 70 de mii de abonați, în timp ce pe Instagram are 138 de mii. De asemenea, el nu lipsește nici măcar de pe TikTok, unde a strâns o bază de aproape 40 de mii de fani dedicați și loiali.

„Bă, sunt modest. Nu mi-ar plăcea să zic că „da”, dar aș minți rău să zic că „nu”. Până și în cea mai jegoasă piesă a mea încerc să dau un mesaj cât de cât pozitiv.”, a spus el într-un interviu pentru Vice România.

Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este melodia ta preferată.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cosânzenele Gătesc: Cine sunt, Carieră, Relații

Totul despre Cosânzenele Gătesc: Cine sunt, Carieră, Relații

Totul despre Azteca_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Azteca: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră