in ,

AdorAdor OMGOMG

America Express revine și de-abia așteptăm să o vedem pe Iulia Albu!

Marea premieră a celui de-al șaselea sezon America Express a avut loc sâmbătă, 21 octombrie, pe Antena 1, iar entuziasmul meu este through the roof.

Am și uitat când începe emisiunea, am avut noroc că o grămadă de persoane pe care le urmăresc pe Instagram au postat story-uri. Bineînțeles că am deschis imediat și eu televizorul și am lăsat cursurile de la drept roman deoparte.

Iulia Albu va parcurge Drumul Soarelui

Sezonul acesta din America Express se desfășoară în America de Sud. Concurenții vor avea parte de provocări prin Ecuador, Columbia și Argentina.
Iulia Albu concurează alături de iubitul ei, Mike, împotriva a 8 perechi. Cuplul câștigător va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Designerul a postat recent pe Instagram o fotografie în care se află în fața unei biserici, lângă iubitul ei. A scris că vom trăi împreună emoții de nedescris, că viața este asemenea unui carusel și că experiența a fost una de neuitat.

Se pare că experiența din America Latină a depășit cu mult așteptările Iuliei Albu.

Vedeta a postat un reel în care merge pe tocuri amețitor de înalte pe o trecere de pietoni, îmbrăcată cu un body negru, accesorizată cu perle. Avea o pancartă care spune că are o întrebare. Pare că așa credea că urma să fie aventura.

Firește, nu avea cu ea niciun bagaj și știm toți cât de mari sunt ghiozdanele pe care le cară în spate concurenții.

Cine este iubitul Iuliei Albu?

Numele real al lui Mike este, de fapt, Mihai Alexandru. Nu știm prea multe despre el pentru că se ține departe de lumina reflectoarelor.

Se pare că este fost violonist și om de publicitate. A locuit de la 13 ani în Londra. Ulterior, s-a mutat înapoi în România pentru a fi mai aproape de iubita lui, Iulia.

Cei doi și-au început aventura America Express în Medellin, Columbia. Dacă v-ați uitat la serialul Narcos, cu siguranță știți că este fosta reședință a lui Pablo Escobar.

Voi urmăriți America Express? Care este echipa voastră favorită?

Ca de obicei, așteptăm pontul tău. Vrem să știm ce ai dori să mai citești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Seria mea favorită de pe Youtube: „Cine-i janghina?” by reallyrux

Cum își petrece Maria Vigheciu weekend-ul?