in

AdorAdor

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă acel „AMC” de pe TikTok?

Îți spunem noi!

Știm deja că TikTok-ul este rețeaua socială care a reușit să creeze cea mai multă vâlvă. Să fie cea mai dinamică, să îți permită să fii mult mai creativ și să te expui așa cum ești, fără limita Facebook-ului și filtrele Instagramului, care care un algoritm care te ajută să ajungi mult mai repede și mai eficient la oamenii care trebuie, la publicul tău.

Poate că ai început să petreci mai mult timp pe TikTok în ultima perioadă. Totul este nou, mai ales dacă ești milenial. Pagina ta de „For you” nu s-a personalizat încă și îți apar toate tâmpeniile care nu te interesează. Ai totuși puțină răbdare. În mai puțin timp decât crezi, TikTok îți va livra exact conținutul de care ai nevoie și cu care rezonezi.

„AMC” – o abreviere românească

Cu siguranță mai multe clipuri românești ți-au apărut, dintre care pe unele apărea fraze precum „AMC iubitul tău iese cu băieții” sau „AMC îți vine ciclul la școală” sau „AMC îți cheltuiești toți banii pe cărți” și lista poate continua la nesfârșit.

Totuși, apare acest „AMC” pe care nu l-ai mai întâlnit vreodată, fiindcă nimeni nu-l folosea pe messenger Yahoo.

Explicația „AMC”-ului este atât de simplă, iar în cazul în care nu ai prins-o deja, îți vom spune noi, în această „ediție” a dicționarului Likez.ro.

„AMC” este o abreviere și înseamnă „acel moment când”.

 „Acel moment când” de pe TikTok

Majoritatea utilizatorilor și creatorilor de conținut de pe TikTok aleg să folosească „AMC” în loc de „Acel moment când” atunci când vor să vorbească despre o experiență anume, destul de personală, din viața lor, cu care este posibil ca mulți oameni să rezoneze.

Pentru a nu pierde atât de mult timp și pentru a nu adăuga foarte multe elemente pe clipul video, utilizatorii, creatorii de conținut și influencerii aleg să folosească abrevierea „AMC”.

Nu-i atât de greu! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 6 decembrie?

Aventura, strigați: URA! Ce se știe despre cel mai nou sezon al serialului lui Speak