in ,

AdorAdor OMGOMG

All eyes on her: Unde călătorește Mara Ognean?

Chiar dacă vara s-a terminat, nu înseamnă că distracția nu poate continua! Mara Ognean și-a petrecut finalul de septembrie în Ibiza, alături de prietena sa, Cezara Cristescu. Perioada este splendidă pentru a vizita insula, iar fetele pare că au savurat vacanța din plin.

Party mode on

Cele două creatoare de conținut au răspuns invitației celor de la Burn. S-au distrat și la Ushuaia, unde line-up-ul sună impresionant. În luna septembrie, Armin van Buuren a mixat pe scenă în fiecare duminică.

N-am să vă mint, party-urile de genul acesta are not really my cup of tea, dar chiar mi-au plăcut postările Marei. Firește, nu voi ajunge eu prea curând la Ushuaia, dar n-aș refuza o invitație.

Get ready with us

Desigur, nu putea lipsi postarea de tip Get ready with us. Personal, cred că e partea mea preferată când te pregătești să ieși în club. Nu se compară nimic cu discuțiile cu fetele, playlist-ul cu Britney Spears, doing your make-up with your besties și aș mai putea continua.

Mara a ales un outfit full black, cu multă piele, franjuri, curele masive și o pereche de botine ulta strălucitoare pentru party. Me likeyyy 💕.

Nu pot să mă abțin de la a spune ceva despre comentariile de la postările Marei. Cel mai trist lucru mi se pare că sunt și fete care lasă astfel de remarci urâte. Nouă nu ne plac atitudinile de genul acesta, pentru că girls support girls 💕.

Tu ce părere ai? Are you a girl’s girl or not?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

În ce produse de beauty CHIAR MERITĂ să investim? Hai să afli ce recomandă influencerii români în care avem cea mai multă încredere [inclusiv Ștefania Olariu]

Motorola Razr 3

De ce Generația Z încă iubește telefonul roz Motorola Razr 3