in ,

AdorAdor

Alina Eremia: Cine este iubitul artistei, Edi Barbu?

Descoperă acum mai multe detalii despre omul care i-a cucerit inima iremediabil cântăreței Alina Eremia, Edi Barbu!

Edi Barbu este persoana alături de care cântăreața Alina Eremia trăiește de 8 ani o frumoasă poveste de iubire. Alina a spus „DA” cererii în căsătorie a lui Edi de la începutul acestui an, iar urmăritorii lor s-au topit să-i vadă în final pe cei doi în această ipostază.

Cine este iubitul Alinei Eremia, Edi Barbu?

De mai bine de 8 ani de zile, frumoasa cântăreață trăiește o poveste emoționantă și inspirațională de iubire. Cel care i-a cucerit inima iremediabil și urmează să-i devină soț, este Edi Barbu.

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată. Fiind atentă la nevoile lui. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină”. – a spus Alina pentru unica.ro.

Spre deosebire de cântăreață, el nu este o prezență publică, fiind antreprenor și asociat într-o companie care se ocupă cu construcția și design-ul mobilei. Dar, a ajuns să devină ușor vizibil datorită postărilor extrem de cute pe care le împărtășește Alina cu cei doi pe Instagram.

 

@alinaeremia.official Sunetul asta + video cu persoana iubita= repost de la mine ❤️ #blowthisup #viral #newmusic #dans #alinaeremia #fyp #foryou ♬ sunet original – Alina Eremia

Ce vârstă are iubitul Alinei Eremia, Edi Barbu?

Pe 24 ianuarie, Edi a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Acesta este vârsător, iar Alina săgetător, o combinație amoroasă confirmată pe mai multe planuri din punct de vedere astrologic.

Unde s-au întâlnit prima dată Alina Eremia și Edi Barbu?

Prima tangență a celor doi a avut loc la sală, această pasiune rămânănd una comună chiar și după atâția ani de relație. Atât Alina, cât și Edi au simțit o conexiune când s-au privit prima dată, însă prima lor întâlnire oficială a fost trei luni jumătate mai târziu, cu un grup de prieteni.

De ce este specială iubirea dintre Alina Eremia și Edi Barbu?

În episodul din podcastul Fain & Simplu, a reieșit foarte clar că Alina este extrem de fericită alături de partenerul ei, Edi. Aceasta a ajutat-o să se iubească pe ea prin iubirea sa necondiționată.

„Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc. De vreo lună de zile sunt foarte emotivă. Nu pot să mă opresc. Și mi-am zis că nu vreau să plâng (…).

Când te simți cea mai frumoasă, iubită, cea mai cea, te gândești: „poate e ceva de capul meu”. Să mă iubesc pe mine, să mă ascult. M-a ajutat să fiu mai puternică și mai asumată, să mă redescopăr (…)” – spunea Alina lui Mihai Morar

De asemenea, a ajutat-o să-și depășească fricile și barierele proprii, cum ar fi frica de a nu-i dezamăgi pe cei din jur, aspecte care au ajutat-o foarte mult pe Alina în cariera ei profesională, dar și în plan personal.

Alina și Edi Barbu s-au logodit?

La începutul acestui an, toată presa a vuit după ce Alina a distribuit o postare în care a împărtășit că a spus „DA” cererii în căsătorie a lui Edi, în vacanță, de ziua lui.

În cazul celor doi atât cererea, cât și nunta sunt doar simple formalități, pentru că și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul, își doresc să întemeieze o familie și să-și petreacă restul vieții împreună.

Sursă imagini: @alinaeremia

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre YNY Sebi: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Marilu Dobrescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Totul despre Marilu Dobrescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră