in

AdorAdor

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare – inițiativa artistei din social media

După ce a lansat recent piesa „Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gândești, Alina Eremia își încurajează comunitatea din mediul online să fie vulnerabilă. Orice gând, dorință, mesaj care a rămas până acum netrimis, poate ajunge la artistă, pentru a-l spune cu voce tare și pentru a-i da drumul în lume.

@alinaeremia.official Trimite-mi pe mail la hello@alinaeremia.ro sau pe Instagram mesajul caruia nu i-ati dat send niciodata, iar eu o sa le citesc cu voce tare. Abia astept sa aud povestile voastre! #cuvocetare #newmusic #fyp #foryou ♬ Cu voce tare – Alina Eremia

În doar câteva zile, peste 200 de oameni și-au trimis mesajele pe hello@alinaeremia.ro sau pe pagina de Instagram a artistei, lucru pe care îl puteți face și voi. De asemenea, mesajele pot rămâne anonime.

Și dacă nu aveți curajul să scrieți, doar dați un play piesei.

„Cu Voce Tare” vine cu o interpretare ca o îmbrățișare, piesa fiind o odă a sincerității și a eliberării gândurilor, cu un acompaniament muzical care te va face să visezi cu ochii deschiși. Piesa a fost scrisă de Alina Eremia, Nicoleta Darabană și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

În 2023, Alina Eremia adăugat un nou #1 în portofoliul săi, cu „Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare, fiind declarată și cea mai ascultată piesă a verii.

Mai mult decât atât, anul acesta artista a lansat EP-ul „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin și EP-ul ,,OH, NO!”, material pe care se regăsește atât colaborarea cu Aerozen pentru „Ultimul nivel”, cât și cea cu Ștefan Costea pentru „Spune-mi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 nuanțe de mascara, 3 machiaje diferite. Vezi cum a inspirat-o pe Ștefania Olariu colecția YSL Lash Clash în procesul de creație

Ce trebuie să știi înainte să devii content creator? 🤔 Mara Calli ne spune ce și-ar fi dorit ea să fi învățat la începutul carierei