in ,

AdorAdor

Totul despre Alina Eremia: Cine este, Vârstă și Carieră

Descoperă acum ascensiunea profesională a uneia dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, Alina Eremia!

Alina Eremia este un nume răsunător în industria muzicală românească. Înainte de a-și contura o carieră solo de succes și de a cuceri complet publicul din România, Alina a jucat în serialul „Pariu cu viața” și a fost membră a trupei „Lala band”.

Cine este Alina Eremia?

Alina este o artistă îndrăgită din România și well-established în industria muzicală românească. Mai presus de toate realizările muzicale, Alina este o femeie ambițioasă căreia îi plac provocările. Ea are o familie frumoasă, formată din doi părinți care au susținut-o pe tot parcursul ascensiunii sale muzicale și un frate pe care îl îndrăgește mult.

Sursă imagini: @alinaeremia

Cine este artistul Alina Eremia?

Alina nu a cucerit doar prin vocea ei inconfundabilă, dar și prin frumusețea cuceritoare. A crescut în lumina reflectoarelor, dar a rămas mereu cu picioarele pe pământ. De asemenea, Alina a învățat de-a lungul timpului să-și îmbrățișeze vulnerabilitatea și să depășească zidurile perfercționismului care au împiedicat-o să evolueze profesional.

Și-a dorit încă de mică să cânte pe scene mari, iar talentul ei nu a întârziat să fie apreciat atât de oamenii din industrie, cât și de restul României. A jucat în serialul „Pariu cu viața”, a făcut parte ulterior din fenomenul „Lala band”, iar mai apoi și-a continuat cariera solo, hiturile ei răsunând săptămâni bune la radio.

Ce vârstă are Alina Eremia?

În prezent, Alina are 30 de ani, fiind născută pe 15 decembrie 1993 în Buftea, Ilfov, România, sub zodia săgetătorului.

Cu cine este într-o relație Alina Eremia

De mai bine de 8 ani de zile, Alina se bucură de o poveste frumoasă de dragoste alături de Edi Barbu. În foarte multe interviuri, Alina a împărtășit cât de mult îl iubește și cât de mult a ajutat-o să se dezvolte ca om. Fanii lor din online îi îndrăgesc enorm și de abia așteaptă să îi vadă împreună. În privința unei potențiale căsătorii? Alina a menționat că sigur va rămâne alături de Edi în viitor.

Când și cum a evoluat cariera muzicală a artistei Alina Eremia?

Parcursul artistic al Alinei este unul complex. Aceasta a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă. Primul concurs la care a participat a fost „Abracadabra”, unde a obținut premiul al 3-lea. Iar, apoi, a participat la numeroase competiții naționale și internaționale, printre care și Eurovision Junior (2005), unde s-a clasat pe locul 5 în finala din Belgia, cu melodia „Țurai”.

Adevărata celebritate a cunoscut-o mult mai târziu, la vârsta de 17 ani, după ce a apărut în serialul pentru adolescenți „Pariu cu viața”, interpretând rolul Ioanei Anghel. Într-un podcast al lui Damian Drăghici, Alina a recunoscut că mama ei a înscris-o la casting, doar că a vrut să refuze oportunitatea pentru că nu avea tangențe cu actoria. Ulterior, Alina și-a finalizat și studiile în actorie la UNATC pentru dezvoltarea ei personală.

În urma succesului „Pariu cu viața”, s-a fondat trupa Lala Band, care a atins performanțe greu de egalat: 5 albume de studio, discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012” , 4 turnee naționale, peste 150 de ore de muzică live, peste 150.000 de fani veniți la concerte pentru a-și vedea idolii.

Cariera muzicală solo a Alinei Eremia

Alina a recunoscut că nu i s-au deschis ușile după fenomenul Lala și că i-au trebuit încă 2 ani ca să găsească oamenii potriviți care să creadă în viziunea ei artistică. Cu toate acestea, Alina a crezut în potențialul ei, iar rezultatele solo nu au întârziat să apară.

Ea a cucerit topurile radio din România, a avut cel mai mare concert Drive-In de la noi, dar și colaborări cu nume mari din industrie ca: Dirty Nano, Mark Stam, Grasu XXL, Vunk, Nane, The Motans. În 2019, semnează contractul cu casa de producție Global Records. De asemenea, a fost membră a juriului în emisiunile „Next Star” și „One True Singer”.

Cum stă Alina Eremia la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mădălin Șerban: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Totul despre Mădălin Șerban: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

”Bug a Boo” demascând iluzia gramour-ului cu Minelli

”Bug a Boo” – demascând iluzia glamour-ului cu Minelli