in ,

AdorAdor

Cum ne încântă Alina Eremia? Hint: A zis DA 🫢

Alina Eremia și-a uimit fanii săi de pe Instagram cu o serie de poze fabuloase, marcând nu doar ziua de naștere a iubitului ei, ci și un moment surpriză deosebit – un inel superb de logodnă.

Alina Eremia oficial a spus DA

Cu o descriere simplă și exciting, „DA! 🫢🫢🫢 Happy birthday, love!❤️”, Alina a împărtășit această veste extraordinară cu urmăritorii săi.

Noi deja știam că ea și iubitul ei sunt at their happiest, dar acum avem confirmarea oficială!

Reacțiile altor vedete

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

 

Primele două poze din serie au dezvăluit un inel de logodnă strălucitor, creând un vârtej de speculații și felicitări din partea fanilor, dar și din partea altor celebrități precum Antonia sau Nicole Cherry.

Faptul că Alina Eremia a spus „DA” este o veste care a umplut inimile fanilor cu bucurie și emoție.

Această confirmare a relației celor doi fost o surpriză plăcută, iar inelul de logodnă, o bijuterie impresionantă, a stârnit admirația și complimentele tuturor.

Cele mai dulci poze cu acest cuplu îndrăgostit

Restul pozelor au oferit o privire intimă în relația lor, capturând momente dulci și memorabile de la vacanțe și din viața lor de cuplu.

Fericirea și înțelegerea dintre Alina și iubitul ei au strălucit în fiecare fotografie, lăsându-ne să explorăm frumusețea acestei noi etape a vieții lor.

Alina Eremia continuă să încânte nu doar cu talentele ei artistice, ci și prin frumusețea și autenticitatea pe care le aduce în viața personală.

Cu o logodnă surpriză și o serie de imagini pline de iubire, ea a creat un moment de neuitat pentru ea și pentru toți cei care îi urmăresc pas cu pas călătoria emoționantă.

We are so so so happy for her! Congrats Alina ❤️ și la mulți ani iubitului ei, Edy Barbu!

Tu ce spui despre engagement-ul ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cu ce personaj din Twilight te potrivești? Rezolvă Quizz-ul și află!

Marisa Paloma ne-a oferit o privire din culisele vieții sale, dezvăluind o vedere spectaculoasă de pe terasa casei sale aflate în plin proces de construcție.

Marisa Paloma și noua ei casă: ”Hard work pays off”