in ,

Totul despre Alice Dumitrescu: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera

Totul despre Alice Dumitrescu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Alice Dumitrescu, dincolo de faptul că este soția lui Horia Brenciu, este un important personaj al lumii de televiziune din România.

Cine este Alice Dumitrescu?

Cunoscută ca prima voce la radio Romantic, drept crainică la TVR pentru emisiuni dedicate copiilor, dar și ca producător sau moderator de emisiuni la TVR, Antena și ProTV,

Ce vârstă are Alice Dumitrescu?

Alice Dumitrescu, la cei 56 de ani, are o personalitate fascinantă. Acest lucru a contribuit foarte mult la succesul său în carieră, dar și pe plan personal.

Biografia lui Alice Dumitrescu

Alice Dumitrescu s-a născut în București și a fost atrasă încă de când era copil de arte, în special de muzică, unde și-a manifestat talentul cu ajutorul cursurilor de canto și dans. Cu apariții pe scenele teatrale și în emisiuni de televiziune, cu fiecare nouă experiență, ea și-a consolidat abilitățile de care încă dă dovadă acum.

Cariera

Când l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Horia Brenciu, Alice Dumitrescu avea doar 25 de ani. Nu știa că această întâlnire va fi definitorie pentru viața ambilor artiști. Cei doi au devenit atunci nu doar parteneri de viață, ci și colaboratori în numeroase proiecte muzicale. Ulterior, ea i-a devenit manager și consultant artistic, ceea ce a condus la crearea și desfășurarea unor proiecte muzicale de succes.

Sediul TVR este locul care pare să reprezinte simbolul carierei sale deoarece pe platoul televiziunii a fost constant în lumina reflectoarelor.

Alice Dumitrescu este implicată și în proiecte caritabile și sociale, ca o susținătoare activă a educației și sănătății. Generozitatea sa se reflectă și în viața de familie, în care e implicată să inspire bunătatea. Are 4 copii, dintre care 2 din relații anterioare, unul din relația cu Horia Brenciu, iar al patrulea a fost adoptat tocmai pentru că mama fătului urma să îl avorteze. Angajamentul ei față de orice este bun pare să fie marca succesului și a devotamentului ei.

Foarte discretă în privința vieții personale, Alice Dumitrescu a spus însă despre omul spectacol, Horia Brenciu, într-un interviu:

Horia Brenciu e un tip complex, ultrasensibil, ultracreativ şi, când ai nevoie, bun de pus pe rană. Cu cei mici se comportă ca şi cum ar avea între 3 şi 5 ani, cu Maria vorbeşte ca şi cum ar avea 18 ani, iar cu noi, astea mari, ca şi cum ar avea 2, 3, 5, 18 şi, destul de rar, chiar 45 de ani

Mai mult, Alice Dumitrescu este prezentă pe Instagram, unde are o comunitate frumoasă de peste 6000 de urmăritori.

Tu știai cine este? Scrie-ne pe „Ai un Pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Chef Ștefan Popescu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Chef Ștefan Popescu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Chef Richard Abou Zaki: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Chef Richard Abou Zaki: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră