in ,

AdorAdor OMGOMG

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Bali ✈

Află totul despre escapada celor doi în Indonezia! 😍

După un an încărcat, în care au fost extrem de harnici și de focusați pe carieră, Alexia Eram și Mario Fresh au ajuns la concluzia că, la început de 2024, a sosit momentul potrivit pentru o pauză.

Și ce mod mai bun de a te deconecta de la stresul cotidian și de a-ți regenera puterile, dacă nu o vacanță? Și pe bună dreptate.

Cei doi și-au făcut repede bagajul și au urcat în primul avion către Bali.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Din nou în Bali

Indonezia în general – și insula, cu atât mai mult – au fost foarte prezente pe radarul vedetelor de la noi în ultimii ani. Această afinitate față de insulă o nutrește și Alexia, care a numit, într-unul dintre story-urile ei pe Instagram, micul lor paradis tropical – locul ei preferat.

Și, cum este deja al doilea an în care cuplul petrece mijlocul lunii Ianuarie în Indonezia, pare că asistăm la nașterea unei noi tradiții a cuplului nostru favorit din showbiz-ul românesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mario Fresh (@goldenboymario)

Cu ce s-au ocupat cei doi în vacanță

Cum spuneam, vacanța aceasta de început de an a avut, în cea mai mare parte, rolul de a-i ajuta pe cei doi să se deconecteze, relaxeze și să petreacă puțin timp împreună, nederanjați de factori externi. Ca atare, în mica lor escapadă, cei doi s-au bucurat de activitățile tipice – recuperarea orelor nedormite din cauza muncii, savurarea de delicatese indoneziene și internaționale și mult timp petrecut pe plajă.

Iar, pentru a duce la bun sfârșit misiunea de reîncărcare, Alexia s-a bucurat de o zi spirituală, după cum o numește ea, în scopul de a realiza conexiunea cu her inner soul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Suntem cu ei, în mod digital

Alexia se asigură constant că nu uită de fanii ei, în special atunci când călătorește. Așa că, la fel ca de fiecare dată, ea a făcut în așa fel încât noi, comunitatea ei online, să îi ăutem fi alături și să ținem pasul cu experiențele ei din Indonezia prin intermediul jurnalului ei digital format din postările pe care ea le încarcă pe social media.

Datorită lor, nu ratăm momentele-cheie prin care trec sau peisajele de vis de care se bucură Alexia și Mario.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Sooo… Bali, anyone? Let us know aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Irina Manea a găsit o modalitate creativă și mega sweer de a se conecta cu fanii săi. Prin intermediul unui clip captivant, care debutează cu mesajul "you look happier now," și continuă cu un "ofc" plin de veselie, Irina ne oferă o privire în intimitatea căminului ei plin de dragoste.

Clipul dulce postat de Irina Manea pentru familia ei: „You look happier now!” 😍

Castigatoarele premiului Emmy la categoria Outstanding Makeup, românca Bianca Boeroiu și echipa ei

Bianca Boeroiu a câștigat un premiu Emmy pentru machiajele realizate pentru serialul Wednesday 🔥