in ,

AdorAdor

Totul despre Alexia Eram: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Descoperă acum mai multe despre viața și realizările influenceriței Alexia Eram!

Alexia Eram s-a născut deja celebră, dar încearcă acum să-și construiască propriul nume. Creatoare de conținut și personalitate online, viața sa a fost urmărită de tabloide încă de la naștere. Recent, a participat la emisiunea „America Express: Drumul Soarelui”, alături de fratele ei, Aris Eram, unde oamenii au avut oportunitatea să o vadă pe Alexia reală, dincolo de ecranele digitale.

Cine este Alexia Eram?

Alexia este creatoare de conținut, vloggeriță și personalitate online. S-a născut într-o familie deja cunoscută și cu stabilitate financiară, dar a învățat că pentru a-și construi propria imagine și pentru a rămâne în lumina reflectoarele, unde îi place să și stea, trebuie să muncească foarte mult și să fie perseverentă.

Sursă imagini: @alexiaeram

Ce vârstă are Alexia Eram?

Alexia urmează să împlinească anul acesta 24 de ani, fiind născută pe 31 august 1999, sub zodia Fecioară, în București. Momentul nașterii ei a fost unul memorabil și de mare interes pentru tabloidele din România deoarce mama ei este însăși Andreea Esca, una dintre cele mai longevive și prolifice prezentatoare de televiziune de la noi.

Familia și educația Alexiei Eram

Familia Eram este una multiculturală. Alexia are origini românești din partea mamei (Andreea Esca, 51 ani) și origini franceze și armene din partea tatătului (Alexandre Eram, 54 ani). Copilăria și-a petrecut-o în România și mergea verile la țară la bunici, dar făcând parte dintr-o familie nonconformistă, călătorea și în Franța, la bunicii din partea tatălui.

Din ceea ce menționează Alexia, nu ajunge chiar atât de des în Franța, poate doar de două sau de trei ori pe an, dar are o relație apropiată și cu bunicii de acolo, aceștia deținând un magazin cu antichități.

La nivel de studii, ea a urmat „Lycée Français Anna de Noaillesa”, instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației din Franța, în care a studiat doar în limba franceză și a dat bacalaureatul francez. Ulterior, urmându-și pasiunea pentru modă, și-a definitivat studiile la „University for the Creative Arts” în Londra, obținând o diplomă în „Marketing, Advertising, and Public Relations” pe domeniul modei.

Cu cine este într-o relație Alexia Eram?

Alexia are o frumoasă poveste de dragoste alături de talentatul cântăreț Mario Fresh. Desprinsă din filme, relația lor a început în adolescență și continuă până în prezent, împlinind în acest an 8 ani de relație.

Cei doi par de nedespărțit, având numeroase pasiuni comune, cum este și cea pentru călătorit, dar acest lucru nu înseamnă că relația lor nu a traversat și diferite ipostaze critice, mai ales că cei doi au programe destul de încărcate. Totuși, în numeroasele lor interviuri, cei doi au menționat că se văd pe termen lung împreună și și-ar dori să-și întemeieze o familie.

Sursă imagini: @alexiaeram

Cu ce se ocupă Alexia Eram?

După cum am menționat și anterior, Alexia este influenceriță, iar din asta își câștigă existența. Dar, ceea ce nu era atât de cunoscut până să evidențieze ea, e că s-a făcut remarcată încă de la vârsta de 14 ani, când a prezentat emisiunea de la Disney Channel „I love Violetta”. Tot atunci Alexia a avut și primii fani din cariera sa, care se anunța promițătoare.

„Mi-am început cariera alături de Disney atunci când am prezentat alături de Andra Gogan și Adina emisiunea “I love Violetta”. Așa că Disney a rămas întodeauna în inima mea.”

Pe lângă colaborările și campaniile cu diferite branduri, Alexia s-a axat și pe canalul ei de Youtube, unde poate fi găsit diss-ul „LIL ESCA”:

De asemenea, Alexia lucrează și pentru revista mamei sale, Alist Magazine. De asemenea, anul trecut a apărut ca participantă în cadrul emisiunii America Expess: Drumul Soarelui, alături de fratelei ei mai mic, Aris Era.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Și dacă nu la 20 de ani, când?! mărturisea Alexia pe Instagram

Prin firea ei modestă, dar și arătând o latură extrem de cu picioare pe pâmânt, având în vedere istoricul ei, aceasta a ajuns rapid la inimile telespectatorilor emisiunii, care au susțint-o până în Marea Finală.

Are Alexia Eram vulnerabilități?

Viața ei pare ideală, însă Alexia a recunoscut în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă că una dintre vulnerabilitățile ei este greutatea, un complex dezvoltat în copilărie ca urmare a unui incident nefericit.

„Chestia legată de fizicul meu este din copilărie și din social media pentru că ne comparăm non-stop cu alții, care oricum prezintă de cele mai multe ori imagini fake.”

Astfel că, Alexia este la fel ca oricare dintre noi, poate cu un gram de noroc că s-a născut într-o familie cunoscută.

Cum stă Alexia Eram la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mario Fresh: Cine este, Nume real, Relație și Carieră

Totul despre Mario Fresh: Cine este, Nume real, Relație și Carieră

Irina Rimes și-a surprins fanii pe stăzile din Chișinău

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinău