in ,

AdorAdor

Totul despre Alexandru Gîlcă: Cine este, Carieră, Relație

Află chiar acum câteva dintre cele mai importante detalii despre fashionistul, Alexandru Gîlcă!

Cu multă pasiune și culoare, Alexandru Gîlcă împărtășește cu întreaga comunitate din mediul online, cele mai diversificate și îndrăznețe laturi ale fashionului, gândind unele dintre cele mai inspirate și actuale ținute vestimentare.

Cine este Alexandru Gîlcă?

Alexandru Gîlcă s-a născut în Republica Moldova, însă odată ajuns la vârsta maturității, acesta s-a stabilit în Londra pentru a da o șansă visului său. De asemenea, știm că este zodia taur!

Totul despre Alexandru Gîlcă Sursa Imagine Instagram: @alex_gilka

Carieră lui Alexandru Gîlcă

În prezent, acesta activează ca model pentru unele dintre cele mai renumite branduri de articole vestimentare ale momentului, îmbinând foarte bine acest job cu fotografia și online-ul.

Cu un număr de aproximativ 464K urmăritori pe Instagram, și respectiv 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, Alexandru Gîlcă acaparează atenția urmăritorilor cu aparițiile lui efervescente, prezentând ținute vestimentare, abordând cele mai cunoscute și apreciate trenduri.

Pe lângă conținutul pe care îl postează constant pe Instagram și TikTok, acesta deține și o pagină de YouTube, numită Alexandru Gilca, unde postează videoclipuri de tip „shorts”, urmărind ideea promovării unei vestimentații echilibrate și clean.

Pentru a întări și mai mult pasiunea pentru fashion, acesta activează în prezent ca ambasador al brandului NovaMen – un shop cu articole vestimentate atât bărbaților, cât și femeilor și copiilor.

În plus, a creat chiar și un chat de tip broadcast channel pe Instagram, numit „Let’s go boys”, unde împărtășește frecvent sfaturi despre modă, apropindu-se de cei 3K membrii care sunt la fel de pasionați de arta hainelor, la fel ca el. Și nu numai, comunică în timp real și experiențele sale de zi cu zi, activitățile și vacanțele în care merge alături de iubita lui, dar și outfit-urile pe care le abordează în cadrul anumitor evenimente la care participă.

Sursă imagini Instagram: @alex_gilka

Despre relația lui Alexandru Gîlcă

Când vine vorba de relația lui, acesta este foarte transparent și, nu ratează nicio ocazie în care să vorbească despre frumoasa relație de dragoste, pe care o are cu creatoarea de conținut Valerie Lungu.

La fel ca el, Valerie Lungu vine din Republica Moldova și are vârsta de 29 de ani. Ea este cunoscută pentru aparițiile inedite din mediul online, dar și pentru participarea la emisiunea televizată de pe Kanal D, „Bravo Ai Stil!”.

Deși, la început Valerie nu s-a simțit pregătită pentru o relație serioasă, Alexandru Gîlcă nu s-a oprit până nu a reușit să o cucerească și să o facă iubita lui.

„Chiar dacă nu eram împreună, ne comportam de parcă eram un cuplu”, a declarat Gîlcă într-un videoclip postat pe pagina de YouTube a Valeriei.

Deși încă nu erau încă împreună, datorită modului în care se comportau unul cu celălalt, oamenii din jur nu ezitau să îi complimenteze: „Sunteți foarte frumoși împreună!”, „Ce cuplu frumos sunteți!”

Sursă imagini Instagram: @alex_gilka

Motivul pentru care Valerie a fost reticentă în legătură cu decizia de a începe o nouă relație, a fost datorită joburilor solicitante pe care cei doi le aveau, dar și datorită distanței dintre ei. Alex era stabilit în Londra, iar Valerie avea proiecte mari de care se ocupe în București.

Atunci, fashionistul și-a dat seama că sentimentele lui pentru Valerie Lungu erau cu adevărat puternice și a simțit că trebuie să facă ceva în această direcție.

„Atunci m-am gândit că eu trebuie să îi demonstrez Valeriei că sunt un bărbat și, că trebuie să o cuceresc și, să o fac să fie alături de mine!”, a declarat el tot în videoclipul despre începuturile relației lor, de pe contul de YouTube al Valeriei.

Astfel, în anul 2023, aceștia și-au făcut publică relația.

Emoționată, Valerie Lungu spune în lacrimi faptul că, la început, voia ca relația lor să fie una secretă, departe de ochii urmăritorilor, tocmai din dorința de a păstra acest frumos sentiment doar pentru ea.

„Ai fost puiul meu pe care nu voiam să îl împărtășesc cu nimeni, pentru că ceea ce avem noi este deosebit!”

Urmărește întregul videoclip, chiar aici!👇

În prezent, cuplul are planuri mari de viitor. Drept dovadă fiind casa pe care și-o clădesc împreună și pe care tânăra creatoare de conținut nu a ezitat să o prezinte urmăritorilor de pe YouTube, printr-un videoclip de tip „House Tour”.

Găsești videoclipul aici!👇

Dacă știi și alte lucruri interesante, let me know! Îți voi găsi mesajul aici!😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre S1ke: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre S1ke: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Nouă Unșpe: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Nouă Unșpe: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră