in ,

Totul despre Alexandru Abagiu: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera

Totul despre Alexandru Abagiu: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera

Alexandru Abagiu este cunoscut datorită aparițiilor sale prestigioase în revistele de modă din România drept unul dintre cei mai buni make-up artiști, fiind preferat de vedete atât în campanii publicitare și la ședințe foto, cât și în prezentări de modă. De peste 20 de ani lucrează cu cele mai mari nume din industrie.

Cine este Alexandru Abagiu?

Dacă nu știai încă despre el, ei bine, Alexandru Abagiu este o forță dominantă în lumea machiajului, fiind un exemplu de dedicare și pasiune. El este recunoscut întâi de toate pentru faptul că preferă abordările care accentuează frumusețea naturală, nu folosirea tehnicilor excesive. Pentru el, machiajul trebuie să completeze și să evidențieze trăsăturile, nu să le mascheze sau să le urâțească prin ascundere. Asta l-a consacrat și a determinat câștigarea respectului, dar și admirația clienților săi, indiferent că sunt persoane publice și celebrități sau oameni oarecare.

Ce vârstă are Alexandru Abagiu?

La doar 43 de ani, Alexandru Abagiu se remarcă inclusiv prin participarea ca jurat la Bravo, ai stil, dar și ca participant la Asia Express. Plurivalent, dar ambițios, el demonstrează în continuare, așa cum chiar el a declarat, că a vrut întotdeauna mai mult.

Biografia lui Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu a pornit această carieră cu o educație destul de strictă. Cu un tată avocat și cu o mamă medic, el a fost pasionat totuși de pictură încă din timpul copilăriei. A câștigat numeroase premii, însă în adolescență pictura l-a purtat ușor către lumea make-up-ului.

A tins mereu către altceva, chiar și atunci când, în timpul studiilor realizate ulterior în acest domeniu al make-up-ului, în Paris, nomenclatura de make-up artist nu era recunoscută neapărat.

Cariera lui Alexandru Abagiu

Pe lângă invitațiile de colaborare primite din partea revistelor, Alexandru Abagiu a primit, de asemenea, solicitări de colaborare pentru diverse proiecte de televiziune și film, unde a fost responsabil pentru crearea look-urilor personajelor. A lucrat în culisele unor producții importante și a contribuit astfel la succesul acestora datorită viziunii artistice pe care o avea încă de la început. Printre acestea se numără activitatea desfășurată în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, timp de zece ani, și faptul că de la bodypainting, adică activitatea cu care se îndeletnicea în adolescență, a ajuns să machieze vedete ca Natalie Portman, Paris Hilton sau Penelope Cruz.

Alexandru Abagiu nu s-a limitat doar la machiajul pentru evenimente și producții media. Din contră, el a dezvoltat o pasiune pentru a instrui alte persoane dornice să afle și să utilizeze cunoștințele sale. Așa a început să ofere cursuri de machiaj, atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști, ceea ce i-a consolidat cu atât mai mult cariera, nu doar în calitate de profesionist în comunitatea interesată de beauty, ci și ca mentor.

@alex.abagiu

#grwm travel edition🧳✈️ #VichyVIC @Vichy Laboratoires #VichyLover #skincare #haircare #sponsoredtrip

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Distins cu diverse premii, artistul a demonstrat că impactul său în industria de beauty este unul puternic. Prezența sa constantă la evenimente de profil și colaborările cu branduri internaționale de cosmetice îi confirmă statutul de expert în domeniul său.

Activitatea sa nu se limitează doar la România; el continuă să exploreze oportunități internaționale, contribuind la setarea standardelor în arta machiajului la nivel global. Prin toate aceste realizări, Alexandru Abagiu nu doar că a modelat industria cosmetică din România, dar a devenit și o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de make-up artiști.

Acesta este activ pe rețelele sociale. Pe Instagram are 182 de mii de urmăritori, în timp ce pe TikTok are o bază de 13,3 mii de urmăritori.

Tu ai auzit de el? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Satoshi a venit să ia tot - „1K1 - official video

Satoshi a venit să ia tot – „1K1” – official video

Totul despre Cristina Bâtlan: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera

Totul despre Cristina Bâtlan: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera