in ,

Totul despre Alex Montrey: cine este, vârsta, biografia, cariera.

Totul despre Alex Montrey: cine este, vârsta, biografia, cariera.

Alex Montrey este un cunoscut vlogger care pare să știe totul despre mașini. Conținutul pe care îl produce este un mix între informații legate de mașini, recenzii sau produse.

Cine este Alex Montrey?

Videoclipurile sale sunt de fiecare dată provocatoare și știe să își țină fanii entuziasmați în legătură cu informațiile pe care le are de împărtășit.

Ce vârstă are Alex Montrey?

Alex Montrey s-a născut în anul 2000 sub influența zodiei capricorn. Ziua în care își sărbătorește aniversarea este 11 ianuarie, el având în prezent vârsta de 24 de ani.

Biografia lui Alex Montrey

Alex Montrey s-a născut în București. Când era mai tânăr, adică în jurul vârstei de 14 ani, Alex Montrey era foarte pasionat de muzică. Știa că muzica este unul dintre cele mai importante lucruri din viața sa și că așa va și rămâne. Dovadă pentru dedicarea sa este un tatuaj pe care îl poartă cu mândrie și care reprezintă cuvântul soundwave, tatuat pe unul dintre brațe.

Îi place foarte mult Japonia, unde a și călătorit. Cel mai mult a apreciat la această țară progresul tehnologic, care i-a dat zilnic senzația că trăiește în viitor. Într-un interviu povestea despre ,,Pădurea Aokigahara’’, locul în care se găsesc peste 100 de cadavre anual:

Motivul principal pentru care am fost în Pădurea Aokigahara din Japonia a fost promisiunea pe care le-am făcut-o urmăritorilor mei în trecut. Seria de clipuri horror de pe canalul meu de YouTube este una dintre cele mai apreciate și pentru că urmăritorii mei și-au dorit foarte mult să filmez acolo, mi-am cumpărat biletul de avion și am zburat în Japonia chiar din prima zi în care și-a redeschis granița pentru turiști.

Altfel, lui Alex Montrey îi plac mașinile. Pasiunea aceasta a început odată cu descoperirea seriei de filme „Fast and Furious”. Visa să împlinească vârsta de 18 ani pentru a putea avea propria mașină și iată că acum este un expert ăn acest domeniu.

Frustrat sau nu de pierderea podoabei capilare, Alex Montrey este unul dintre tinerii care a apelat la implantul de păr pentru refacerea liniei frontale.

Cariera lui Alex Montrey

Chiar dacă nu se gândea că va ajunge la 1 milion de abonați, Alex Montrey a devenit unul dintre cei mai urmăriți YouTuberi din România. Alex Montrey a pornit acest canal de la zero, în anul 2018, și a avut o creștere organică a urmăritorilor și a abonaților. Munca, ambiția, dar mai ales talentul și dorința de a se implica în acest job l-au ajutat, așa cum se spune, să simtă că nu lucrează fiindcă face exact ceea ce îi place și la ce se pricepe atât de bine.

Deși este cunoscut pentru conținutul care prezintă mașini și produse care au legătură cu acestea, Alex Montrey obișnuiește să facă deopotrivă recenzii gastronomice și din zona de călătorii. În acest fel a reușit el să cucerească 1 milion de abonați, dar mai ales 128 de milioane de vizualizări. Mașinile de lux și călătoriile pe care le popularizează îl fac să fie foarte apreciat și nu spune niciodată nu provocărilor, chiar dacă asta presupune uneori să plece în fel și fel de călătorii pentru fanii săi.

Cu ajutorul conținutului variat pe care știe să îl creeze, Alex Montrey câștigă în prezent până la 190 000 de euro pe lună. A muncit mult, inclusiv la a scăpa de trac, astfel că Alex Montrey este încă un vlogger care demonstrează că poți face bani în timp ce produci conținutul care îți place, chiar dacă acel conținut nu este unul de nișă.

Tu știai cine este Alex până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare! De asemenea, dacă ai alți preferați despre care vrei să citești, spune-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Kristina Zavarski : Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Kristina Zavarski: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Alina Gologan: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Alina Gologan: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație