in ,

Totul despre Alex Alvarez: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Alex Alvarez: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Cu siguranță ai auzit de Alex Alvarez, tânărul care nu se sfiește să declare că își trăiește visul.

Cine este Alex Alvarez?

El creează indiferent de feedback-ul pe care îl primește de la public fiindcă a înțeles deja, chiar dacă are o vârstă fragedă, că nu poți să mulțumești pe toată lumea. Vlogger, tiktoker și comediant, Alex Alvarez a captivat o mulțime de tineri din România prin conținutul său.

Ce vârstă are Alex Alvarez?

Alex Alvarez este un tânăr care s-a născut în zodia berbecului, pe 4 aprilie, în anul 2000. Are doar 24 de ani, dar a dobândit deja faima necesară, ca un berbec adevărat, pentru care contează foarte mult să fie recunoscut și mereu în lumina reflectorului.

Biografia lui Alex Alvarez

Alex Alvarez s-a născut și a copilărit în România. A avut o relație vreme de câțiva ani cu Diana Condurache, o YouTuberiță plină de viață cunoscută și ca membru al trupei 5 GANG. Alex Alvarez și fosta iubită au colaborat și pentru content pe canalele lor de YouTube. Cunoscutul Alex Alvarez s-a confruntat și cu depresia, iar asta a atras atenția multor persoane în legătură cu riscurile pe care le are faptul de a fi atât de mult în centrul atenției. Viața publică și viața personală au limitele lor, ceea ce înseamnă că nu trebuie să confundăm expunerea cu succesul.

Alex Alvarez a declarat în emisiunea Viața bate vlogul că s-a confruntat cu o criză de identitate de îndată ce a devenit foarte vizibil pe internet și a început să nu mai știe ce îi place sau cine este el atunci când nu este în vizorul urmăritorilor săi. Mare parte din viață și-a petrecut-o pe platformele online, deci este un tânăr pentru care limita dintre viața personală și vlogging nu prea a fost trasată.

Multe evenimente nefericite au dus către succesul său, iar unul dintre acestea este faptul că părinții săi au vrut, la un moment dat, să se despartă. Alex Alvarez nu avea un calculator care să îl ajute la ceea ce visa să facă, iar banii familiei nu erau suficienți pentru visele sale de copil. Chiar și așa, tânărul a reușit în acele momente de cumpănă ale relației părinților săi să își convingă tatăl să investească într-un calculator performant. Această decizie nu a fost privită prea bine fiindcă părinții considerau că vloggingul ar trebui să fie un simplu hobby, în care nu investești însă mai mult timp decât trebuie.

Cariera lui Alex Alvarez

Alex Alvarez își dorea să înceapă ceea ce urma să devină cariera lui de vlogger încă de când avea 12-13 ani. Ce l-a ținut însă pe loc a fost faptul că nu avea un calculator performant. Când l-a obținut, a știut că viitorul său trebuie să includă vloggingul ca job, nu doar ca hobby, cum fusese sfătuit de părinți de prea multe ori.

În acest fel, Alex Alvarez a devenit cunoscut imediat ce și-a creat un canal YouTube. Asta s-a întâmplat în anul 2014, în luna ianuarie, deci când avea doar 14. Acolo are peste 42 de milioane de vizualizări și peste 850000 de abonați. Urmăritorilor săi le place să vizioneze clipurile pe care Alex Alvarez le încarcă și care ating mai mereu subiecte amuzante, chiar întâmplări din viața personală și provocări la fel de amuzante pentru publicul său.

Atunci când Alex Alvarez a fost întrebat ce ar schimba la viața lui din mediul online, el a spus:

Știu ce aș schimba la viața mea online și cred că am început să fac asta. Oamenii nu știau nimic despre mine, nici c-am trecut prin depresie, că merg la psiholog sau că ai mei au vrut să se despartă. Pe mine toate lucrurile astea mă afectau și se reflectau în conținutul meu. Acum, îmi doresc să le ofer urmăritorilor mei mai mult din viața mea, prin muzică și videoclipuri.

Tu știai cine este Alvarez? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Aluziva: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Aluziva: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Lorand Soares Szasz: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Lorand Soares Szasz: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație