in ,

AdorAdor OMGOMG CiudatCiudat SupăratSupărat AmuzantAmuzant PlângePlânge

Totul despre Albert NBN: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Albert NBN: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Albert NBN este un cunoscut și controversat cântăreț de muzică trap. El este în capul listei la Hustle Music Festival. Albert a prins foarte bine la public, cu toate că are o carieră încă la început. Mare parte din generația Z ascultă muzică trap, iar piesele lui Albert cu siguranță intră în playlist-ul lor.

În acest articol, mai ales dacă ești fan, vom afla totul despre Albert NBN, de la cine este, care este numele lui real, vârsta și, mai mult decât atât, vom pătrunde puțin și în cariera acestuia.

Citește articolul până la final și hai să aflăm împreună totul despre Albert NBN.

Cine este Albert NBN?

Cum am menționat și mai sus, Albert NBN este un foarte cunoscut cântăreț de muzică trap. El are identitate bine conturată și o bază de fani loiali și dedicați.

Artistul a stârnit și controverse pe internet. Acum patru ani, acesta a făcut o postare pe TikTok în care se luda cu „viața lui de mafiot”. În filmare se juca cu un pistol, iar polițiștii s-au sesizat imediat și i-au făcut o vizită.

„Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate și ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă, deținute în mod ilegal. Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub  aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în forma deținerii sau portului fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă fără drept, în modalitatea uzului de armă neletale din categoria celor supuse autorizării”, a comunicat atunci poliția română.

@albertnbn.presedinte

#foryou

♬ sunet original – Albert Nbn

 Care este numele real al lui Albert NBN?

Este mai mult decât clar ca lumina zilei că Albert NBN este un nickname, un nume de scenă, un pseudonim.

Publicul așa îl cunoaște pe cântăreț. Ne-am documentat mult și din păcate nu am reușit să aflăm care este numele real al artistului de muzică trap.

Bănuim, totuși, că prenumele chiar este Albert.

Ce vârstă are Albert NBN?

Cântărețul a atins succes-ul destul de tânăr. Ziua lui de naștere este în data de 12 iulie și acesta are frumoasa vârstă de 20 de ani.

Mai mult, fiind născut în acea lună, Albert NBN este zodia rac.

Cum arată cariera lui?

Albert NBN s-a lansat în muzică acum 4 ani. Piesa care l-a propulsat ca și artist de muzică trap a fost M6, cântată alături de MGK666. Inspirație pentru această melodie care a prins imediat la public a fost cartierul Militari, care face parte din sectorul 6 al capitalei, locul unde a crescut și trăiește și astăzi.

Mai mult, pe lângă cariera ca și artist muzical, el este foarte activ și pe rețelele de socializare. Pe lângă YouTube, casa care i-a adoptat muzica, unde are aproape 500 de mii de abonați, Albert a reușit să strângă pe Instagram o comunitate de 62 de mii de urmăritori, iar pe TikTok, aproape 80 de mii de urmăritori.

Acum un an, trapper-ul a lansat un album în miez de noapte, literalmente. „Born 2 Shine” are 9 melodii care „spun lucrurilor pe nume”: adoptă teme precum viața în cartierul Militari, parcursul lui artistic și chiar statutul lui actual.

„Fanii mei știu deja că eu nu respect regulile. Așa i-am obișnuit și am aplicat aceeași strategie și pentru primul meu album. Am scris și cântat despre viața mea, e o biografie în versuri. Am căzut, m-am ridicat, dar am știut mereu că sunt menit să am faimă, să devin cunoscut. Muzica e felul prin care eu comunic. Și atunci am zis: de ce să fac lucrurile ca la carte? Vreau să surprind, să rămână fanii mei uimiți”, asta a mărturisit tânărul atunci.

Care este melodia ta preferată de la Albert NBN? Spune-ne pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Vlad Neamțu_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Vlad Neamțu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Care este brandul tău de cosmetice de lux preferat?