in ,

AdorAdor OMGOMG AmuzantAmuzant CiudatCiudat SupăratSupărat PlângePlânge

Totul despre Aerozen: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Aerozen_ Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Aerozen este un artist de muzică trap și este îndrăgit, în mare parte, de tânăra generație, pentru care muzica trap este universul lor.

În acest articol vom afla totul despre Aerozen, așa că vom afla cine este, ce vârstă are, care este numele lui real și, de asemenea, vom explora cariera lui de până acum.

Ești curios să afli cine este persoana reală din spatele brandului Aerozen? Citește articolul până la final ca să-ți răspunzi la toate întrebările.

Cine este Aerozen?

Aerozen, după cum am menționat, pe scurt, și mai sus este un artist muzical de trap. El are colaborări cu alți trapperi precum OG Eastbull, Petre Ștefan, Oscar sau BLANCO.

Înainte să se apuce de muzică, artistul a fost dansator timp de 8 ani de zile, dar și b-boy, a povestit el într-un interviu acordat lui Răzvan Băltărețu, fost redactor șef la Vice România. Avea ureche muzicală, iar dacă într-o singură zi nu asculta muzică, nu se simțea bine.

La dans a fost nevoit să renunțe din cauza unei probleme de sănătate. Nu putea face performanță, așa că a preferat să se reprofileze.

Iubea muzica atât de tare încât își dorea să lucreze în domeniu. Cu toate acestea, el nu se vedea deloc în postura în care este acum, ca și cântăreț. Dintr-o joacă a compus prima lui piesă.

A urmat a doua, a treia, din care este evident că am ceva aparte. M-am regăsit în treaba asta, fiind super mult vorba de ego și de a fi cool, de a vorbi despre tine. Iar eu mă apreciez mult, a povestit Aerozen pentru Vice.

@aerozenzzz

Putin johnny bravo

♬ Aerozen HAHAHA – ZionFlow

 Ce vârstă are Aerozen?

Este destul de dificil să afli exact ce vârstă are Aerozen. Această informație nu apare pe site-uri, dar, urmărind cu atenție nenumărate videoclipuri și TikTok-uri, am aflat că tânărul artist nu are mai mult de 25 de ani.

Noi credem că a realizat destul de multe în domeniul lui având în vedere vârsta destul de fragedă.

Care este numele lui real?

Suntem de părere că este destul de clar că Aerozen este un nume de scenă.

Ne-am gândit că ești tare curios care este numele adevărat al artistului, așa că ne-am pus pe căutat și am descoperit că-l cheamă Alberto Alexandru Vrabiescu.

Cum arată astăzi cariera lui Aerozen?

Dacă ar fi să asculți ce zice YouTube-ul, vei afla că una dintre cele mai populare piese ale lui Aerozen, după numărul de vizualizări, este „Bugatti”.

Totuși, aceste 3 EP-uri marchează abia începutul carierei lui Aerozen în industria muzicală. Acesta nu a participat deocamdată la niciun festival dedicat de muzică, dar are în plan să organizeze concerte.

Mai mult decât atât, el poate fi considerat și creator de conținut. Dacă facem abstracție de YouTube, unde are aproape 70 de mii de abonați, pe Instagram artistul postează constant și a strâns o comunitate de 158 de mii de urmăritori. Mai mult decât atât, Aerozen este activ și pe TikTok, unde are 36 de mii de urmăritori.

De asemenea, el a lansat și o colecție de haine personalizate, care a prins tare bine în rândul tinerilor.

Pentru mine, succesul înseamnă siguranța zilei de mâine, o viațã fără stres sau griji. Nu-l pot cuantifica în termeni de cifre, e vorba de lifestyle, până la urmă. Înseamnă cât e nevoie ca să-mi permit orice fără a simți o presiune sau a face un efort financiar. (…) Nu am un mesaj bine conturat de transmis, cel puțin momentan, doar îmi împărtășesc trăirile și părerile cu oamenii, iar când e vorba de un mesaj de transmis, îl regăsești într-un vers, într-o strofă, maxim într-o piesă, nicidecum într-un proiect întreg, a mai declarat Aerozen pentru Vice România.

 Tu l-ai ascultat pe Aerozen? Dacă răspunsul este da, atunci scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne care este melodia ta preferată de trap semnată de artist.

Așteptăm cu interes mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Iustin Chiroiu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Iustin Chiroiu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Mario Fresh dragoste în tonuri de roșu în noul EP intitulat „red.”

Mario Fresh: dragoste în tonuri de roșu în noul EP intitulat „red.”