in ,

Totul despre Adryana Oltean: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Adryana Oltean: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Cu siguranță ai auzit despre cea mai populară șoferiță de tir din România, Adryana Oltean. Povestea sa de viață a făcut înconjurul lumii și mulți dintre conaționalii ei o consideră un adevărat model de perseverență și motivație.

Cine este Adryana Oltean?

Poate că este neobișnuit pentru o femeie să conducă un tir, însă pentru Adryana Oltean, această meserie i se potrivește ca o mănușă.

Ce vârstă are Adryana Oltean?

Adryana Oltean s-a născut în Bistrița Năsăud, dar momentan este stabilită în Spania. Conduce de la 23 de ani, iar principala sa sursă de inspirație este tatăl ei, care obișnuia să o plimbe cu mașina atunci când era mică. Ziua în care își sărbătorește aniversarea este 19 septembrie și are frumoasa vârstă de 30 de ani.

Biografia Adryanei Oltean

Copilăria despre care Adryana Oltean vorbește uneori se pare că a fost una nefericită. Adryana Oltean a întâmpinat tot felul de greutăți. Asta nu a ținut-o totuși pe loc fiindcă Adryana Oltean a fost motivată să își schimbe destinul prin multă muncă. I-a plăcut mereu să gătească, să meargă la sală pentru a face sport, dar mai ales să facă băi solare. Condusul, însă, este activitatea care o relaxează cel mai mult și în acest fel a reușit să își și pună pe picioare afacerea pe care o are în prezent. Această pasiune este împărtășită și de sora ei, Alexandra, care conduce, la rândul ei, în Spania, un camion de 40 de tone.

Adryana Oltean a studiat Sociologie și Asistență Socială, iar după aceste studii a urmat un master în Administrare Comunitară a Justiției.

Cariera Adryanei Oltean

Adryana Oltean a reușit să facă din meseria sa o afacere. În calitate de antreprenoare, Adryana a reușit să își înființeze o firmă de transport, împreună cu soțul ei. Între timp, ea postează despre experiențele sale ca șoferiță de tir, iar urmăritorii săi se amuză citind sau ascultând ce situații și întâmplări se petrec atunci când tânăra Adryana Oltean conduce tirul. Are peste 600000 de urmăritori pe TikTok.

@adryana.oltean

♬ sunet original – 𝓐𝓭𝔂-𝓚𝓪𝓹𝓸𝓷𝓮

Studiile în Sociologie și Asistență Socială și programul de masterat în Administrare Comunitară a Justiției au calificat-o astfel încât să profeseze inițial ca jurnalist. Nu se gândea că va ajunge un influencer. A fost jurnalist pentru publicații importante din România și la un moment dat a și transmis din Afganistan, în 2002. Se numără, de asemenea, printre primele jurnaliste remarcate în domeniu, iar asta în special fiindcă a fost primul jurnalist femeie care l-a intervievat pe Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului, în 2004, în Constanța.

@adryana.oltean

În câteva zile suntem în #românia🇷🇴 @Denis Râmniceanu @Ale Campan

♬ sunet original – Denis Râmniceanu

În anul 2006, Adryana Oltean era primul jurnalist român acreditat pe lângă Ministerul Afacerilor de Externe Italia și a fost corespondentul Italiei pentru știrile transmise în România. Pe lângă aceste împliniri profesionale, Adryana a reușit, de asemenea, să câștige un premiu în valoare de 30000 de euro în cadrul concursului televizat Batem palma. După participarea la concursul difuzat pe micile ecrane, Oltean a scris pe Facebook:

Multă emoție, mult suspans… am trecut prin diferite stări într-un timp foarte scurt, dar tot ce contează e finalul. Și finalul a fost… WOW! Nu mă așteptam la asta, dar am BĂTUT PALMA și am plecat acasă cu SUMA de: 31.500 lei. Mulțumesc de susținere!

Tu știi cine este Adryana? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Zlăvog: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Zlăvog: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Marius Elisei: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Marius Elisei: Cine este, vârsta, biografia, cariera