in ,

AdorAdor

Totul despre Adrian Elicopter de Luptă: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

totul despre adrian elicopter de lupta cine este nume real varsta cariera

Adrian Elicopter de Luptă sau, pur și simplu, Adrian, s-a remarcat pe TikTok și, mai mult, a participat la emisiunea lui Andrei Șelaru, Buzz House, de pe YouTube.

Citește articolul nostru și află totul despre Adrian Dumitru aka Adrian Elicopter de Luptă.

Cine este Adrian Elicopter de Luptă?

Adrian Elicopter de Luptă este student în anul patru în cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București.

Acesta a devenit cunoscut pe TikTok datorită filmulețelor amuzante care au ajuns la o masă mare de oameni, dar și datorită video-ului în care surprinde mâncarea plină de viermi și gândaci care i-a fost servită la cantina instituției unde studiază.

Mai mult, în ultima perioadă a fost implicat și într-un mic scandal. Adrian Elicopter de Luptă, după ce a fost mediatizat cazul tragic al fetelor de 15 ani din Lupeni, județul Hunedoara, care s-au sinucis împreună din cauza agresiunii colegilor de liceu, viitorul ofițer de poliție a comentat râzând cazul pe Threads.

„Cum să te arunci de pe bloc și înainte să asculți versurile lui Oscar: Driblez ca Antetokounmpo/ Ai primit a doua șansă, n-o s-o vezi pe a treia, scumpo?” Să mor eu dacă merge…

Replica creatorului de conținut a venit la scurt timp după ce cuvintele lui s-au viralizat. Adrian Elicopter de Luptă a declarat că nu a înțeles contextul, și-a dat seama că a greșit, apoi și-a cerut iertare public.

Care este numele real al lui Adrian Elicopter de Luptă?

Numele real al lui Adrian Elicopter de Luptă este Adrian Dumitru.

Ce vârstă are Adrian?

Adrian Dumitru aka Adrian Elicopter de Luptă nu și-a afișat vârstă nicăieri, nici anul de naștere. Fiindcă este student în anul patru, noi bănuim că nu are mai mult de 25 de ani.

Cum arată cariera lui Adrian Elicopter de Luptă?

După ce mai multe videoclipuri create de Adrian Dumitru pe canalul lui de TikTok s-au viralizat, acesta a început să fie urmărit de mult mai mulți oameni, căpătând, astfel, o notorietate destul de mare.

După ce a semnalat problemele cu care se confruntă studenții Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, cuvintele lui Adrian Dumitru au început să capete greutate. Așadar, a devenit un soi de influencer.

Mai multe branduri, văzând-ui cifrele impresionante, au început să-l includă în campanii, ajungând astfel să câștige și primele sume de bani din online. Un astfel de exemplu este colaborarea pe care o are în prezent cu Mobilfox.

@adrianelicopterdelupta

dati voi tag cui trb si tag si pe insta la giveaway😘😘#fy #fyp #romania

♬ original sound – adrianelicopterdelupta

Activitatea la BUZZ House

Andrei Șelaru ori Shelly, așa cum îl știe toată lumea, l-a invitat să participe în cadrul emisiunii-concurs de pe YouTube, alături de de mai mulți influenceri, precum Drăcea, Erika Isaac, Vlad Munteanu, Vlad Neamțu, Cezara Cristescu, Skrl3t, David Ioan, Iorga și Maya.

În cadrul emisiunii, Adrian Elicopter de Luptă a format o legătură strânsă cu Iorga, postând ulterior multe filmulețe împreună și creând content pentru rețelele de socializare.

După terminarea emisiunii BUZZ House, câștigată de Costi Max, Shelly a hotărât că trebuie să producă și un film cu același nume, iar personajele să fie exact concurenții din ultimul sezon BUZZ House.

Comedia horror va apărea curând în cinematografele din toată țara.

Adrian Elicopter de Luptă în online

Instagram: adrianelicopterdelupta, 210 K urmăritori

TikTok: adrianelicopterdelupta, 430,8 K urmăritori

Tu îl urmărești pe Adrian Dumitru aka Adrian Elicopter de Luptă? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și povestește-ne de ce îl urmărești în online ori, în cazul în care nu ești fanul lui, de ce nu faci asta.

Abia așteptăm să citim mesajele de la voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Piesa care a salvat-o pe Olga Verbițchi - „Ultimul Minut”

Piesa care a salvat-o pe Olga Verbițchi – „Ultimul Minut”

totul despre costi max cine este varsta cariera nume real buzz house cover

Totul despre Costi Max: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră