in ,

AdorAdor

Totul despre Adi Istrate: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Descoperă acum mai multe lucruri despre cântărețul căruia îi datorăm hitul „Totul meu”, Adi Istrate!

Adi Istrate a fost convins că va ajunge să aibă o carieră în muzică. Cântăreț, compozitor, actor și instrumentist, primul instrument la care a învățat să cânte în copilărie au fost tobele. Cariera sa muzicală este una neconvențională, dar aceasta a demonstrat în repetate rânduri că aparține scenei. Ce ne mai pregătește acest talentat compozitor în 2024?

Cine este Adi Istrate?

Mai presus de toate, Adi Istrate este un tânăr pasionat întru totul de ceea ce face. Cântăreț, compozitor și actor, s-a făcut remarcat în peisajul muzical românesc după ce a fost membru al trupei Maxim, iar ulterior a participat la talent show-ul „One True Singer”. Aceste evenimente premergătoare l-au propulsat în locul unde îi era predestiant să fie, industria muzicală.

Sursă imagini: @adi_istrate

Ce vârstă are Adi Istrate?

Anul acesta Adi urmează să împlinească 23 de ani. Acesta s-a născut și studiat în Pitești, la liceul de arte.

Are relație Adi Istrate?

Adi a avut relații de-a lungul timpului, dar cea mai vizibilă în ochii publicului a fost cu Erika Isac. La începutul acestui an, după doi ani și jumătate de relație, cei doi cântăreți și compozitori s-au despărțit, eveniment care i-au făcut pe mulți să speculeze motivele reale ale despărțirii.

Despre Adi Istrate și Erika Isac

Cei doi s-au cunoscut în calitate de participanți în cadrul emisiunii de pe HBO Max, „One True Singer”, și tot în cadrul acesteia s-au cuplat. După ce au terminat filmările, aceștia s-au mutat împreună.

Chimia dintre cei doi era mai mult decât evidentă atât în cadrul emisiunii, cât și după în toate aparițiile lor online și offline. Unul dintre cele mai apetisante momente a fost testul poligraf din cadrul emisiunii lui Selly, unde cei doi și-au pus întrebări despre gelozie și dedesubturi relației lor. Iar, în cadrul unui interviu pentru FANATIK, aceasta a afirmat că:

„Mă înțeleg bine cu amândoi, sunt tipuri de atașament diferite. Îi iubesc cu totul. Pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. Erika e iubirea vieții mele, Rareș e fratele meu.”

De asemenea, chiar dacă s-au despărțit, ceea ce va rămâne mereu în cariera lui Adi va fi primul său album lansat care a fost în colaborare cu Erika, „11”. Acesta a fost bine primit de către publicul tânăr, mai ales pe platforma TikTok.

De ce a ales Adi Istrate o carieră în industria muzicală?

Lui Adi i-a plăcut încă de la o vârstă fragedă muzica, astfel că și-a continuat traseul în acest domeniu, iar iubirea sa mare l-a adus nu de puține ori în momente limită, cum ar fi în burnout.

„Îmi povesteau ai mei că de fiecare data când auzeam O-Zone, 3Sud Est si Akcent râdeam si săream din pătuț. A fost ceva cu boyband-urile. De acolo pur si simplu a curs și o ambiție nebună care m-a făcut să încerc de toate: instrumente, songwriting, cântat la nunți, dj, tot ce ține de muzică!” – interviu FANATIK

Ce a făcut Adi Istrate înainte de „One True Singer”?

După cum am menționat și anterior, Adi a fost membru al trupei Maxim care a fost fondată de către Adrian Sîna și care a activat din 2013 și până în 2017. În 2015, Adi a participat la emisiunea televizată „X Factor România”, unde a primit propunerea de a deveni membru al trupei. Acela a fost momentul care l-a propulsat pe scala popularității pe Adi, trupa fiind un real succes, având numeroase concerte și mii de fane din România.

Ce a făcut Adi Istrate după ce s-a destrămat trupa Maxim?

Tot în interviul acordat pentru FANATIK, Adi mărturisește că a avut o perioadă destul de grea după destrămarea trupei Maxim, în 2017. Atunci el s-a axat pe examenul de bacalaureat și mutarea sa cu studiile în UK, unde studiază Songwriting and Vocals la British and Irish Institute of Modern Music in London.

Care sunt piesele lui Adi Istrare care au cucerit topurile radio din România?

Îndreptându-se mai mult spre zona pop și comercial, Adi a prins extrem de bine la public cu piesa „Totul meu”, în colaborare cu Holy Molly, care a stat 19 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe locul #1 și fiind cea mai folosită piesă din aplicația TikTok în anul 2023. În 2024, a lansat piesa „Un pic”, alături de Eva Timush, care a fost bine primită de către publicul lor.

Sursă imagini: @adi_istrate

Cum stă Adi Istrate la nivel de cifre?

  • Spotify: ADI, 249,041 de ascultători pe lună;
  • TikTok: @adiistrate, 88,2K de urmăritori;
  • Instagram: @adi_istrate, 38K de urmăritori;
  • Youtube: ADI, 26,3K de subscriberi.

Update: martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ce-brand-de-telefoane-ti-se-potriveste-cel-mai-bine

Ce telefon ți se potrivește?

Totul despre Holy Molly: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Holy Molly: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră