in ,

AdorAdor

Ce își dorește Adelina Pestrițu de la vârsta de 37 de ani? Vezi mesajul transmis de vedetă într-un story pe Instagram

Anul acesta, pentru Adelina Pestrițu, ziua ei de naștere a fost una dedicată relaxării și răsfățării sărbătoritei. Vedeta le-a spus fanilor ei cu ceva timp în urmă că în 2024, de ziua ei, nu va călători nicăieri – spre deosebire de multe alte personalități din mass-media românească, ce se folosesc de acest prilej pentru a explora meleaguri noi sau pentru a revizita locuri dragi.

Anul acesta, Adelina s-a decis ca de ziua ei să își asigure doar mici gesturi și atenții care să o facă să se simtă răsfățată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Ziua de naștere a Adelinei a constat, în acest an, într-o programare la salon, pentru a-i oferi părului său îngrijirea pe care o merită, într-o sesiune de cumpărături alături de fiica ei și într-o seară petrecută în familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Desigur, ședința foto aniversară nu a lipsit nici în acest an, în ciuda faptului că Adelina nu s-a aflat în nicio locație exotică pe care să o imortalizeze prin câteva fotografii, alături de imaginile cu ea, sărbătorind.

Vedeta și-a informat fanii că nelipsitele poze de ziua ei de naștere urmează să fie încărcate pe social media la finalul acestei săptămâni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Cât despre ce își dorește ea de la această aniversare, Adelina nu a avut de spus prea multe. A lăsat, în schimb, un mesaj scurt și frumos pe povestea ei de pe Instagram, în care menționa care ar fi singurul lucru la care aspiră în 2024:

„Treizeci și șapte mă așteaptă la cotitură. Nu se lasă cu lacrimi, nu se lasă cu regrete. Se lasă cu veselie, pentru că treizeci și șapte e o vârstă numai bună să-ți vină mintea la cap. Sau cel puțin asta îmi doresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi ce tatuaj și-a făcut Andreea Suciu în Paris, după o petrecere

Cine are ziua de naștere pe 3 februarie?