in ,

Totul despre Adela Borș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Adela Borș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Adela Borș este o foarte urmărită dansatoare și cântăreață din Republica Moldova, care la o vârstă foarte fragedă a reușit să impresioneze milioane de fani.

Cine este Adela Borș?

Dacă nu știai cine este, o poți urmări începând de acum pe rețelele de socializare, unde poți fi la curent cu activitatea artistică a talentatei Adela Borș.

Ce vârstă are Adela Borș?

În prezent, Adela Borș are 13 ani, dar lansarea sa pe scena muzicală din România a început cu mult mai devreme, când avea doar 9 ani. În vara acestui an va împlini frumoasa vârstă de 14 ani, pe care abia așteptăm să vedem cum o va sărbători.

Biografia Adelei Borș

Născută în Republica Moldova, Adela Borș a ieșit în evidență drept un copil energic și pozitiv, pasionat de numeroase activități artistice. Muzica și dansul au fost încă de la început printre preferatele ei și astfel a ajuns să facă performanță în acest sens. Adela Borș mai are un frate mai mic decât ea.

Încă de la vârsta de 4 ani, părinții au înscris-o pe Adela Borș la cursuri de dans, la studioul The Space Project. De la 6 ani, fetița începea și lecții de canto, la studioul SISNBRO. Pregătirea sa în cele două direcții artistice este foarte evidentă în videoclipurile sale. Tânăra și talentata Adela Borș îmbină perfect tehnicile vocale cu cele de dans astfel încât să creeze de fiecare dată o atmosferă spectaculoasă. Colaborarea sa cu cele două studiouri a îmbunătățit performanțele sale, iar dorința sa de perfecționare nu se oprește aici.

Cariera Adelei Borș

Începută la doar 9 ani, în anul 2020, cariera Adelei Borș are toate șansele să devină una internațională. Adela Borș a avut un mare succes cu piesa Sofia, precum și cu un cover făcut după melodia Feliz Navidad. A reușit foarte repede să devină cunoscută. De exemplu, la piesa TikTok, din anul 2020, Adela Borș a reușit în mod organic, în mai puțin de două săptămâni, să obțină 940 000 de vizualizări. Aceasta este și prima ei piesă, produsă în colaborare cu Natan și cu un post de televiziune pentru copii numit Gurinel.

În anul 2019 a participat și la emisiunea concurs de interpretare muzicală pentru copii cu vârsta între 7 și 16 ani, The Best Voice Moldova. Acest concurs este organizat de SISNBRO PRODUCTION în colaborare cu Gurinel TV și Kernel Studio și are ca scop identificarea talentelor din domeniul artei vocale, precum și promovarea tinerilor interpreți și a artei vocale pe plan național și internațional.

Pe canalul său YouTube, Adela Borș arată urmăritorilor ei muzică, dans și live performance. Are peste 500 000 de fani și peste 100 000 de vizualizări la anumite videoclipuri. Pe Instagram reușește să se afișeze ca o tânără talentată și veselă, pozând carismatică și fără griji. De asemenea, tot pe Instagram, unde are 30 000 de fani, Adela Borș postează despre viața de zi cu zi o mulțime de fotografii în care este surprinsă cu prietenii, cu familia, în călătorii sau la evenimente.

Tu știi cine este Adela? Intră pe „Ai un Pont?” și scrie-ne! Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo: Cine este, Vârstă și Carieră

Totul despre Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo: Cine este, Vârstă și Carieră

West Side Flower Fest 2024: Program și Activitati